Neler Yeni

G3 KARGOSU 2 PAKET ?

ozan01z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ozan Yağız
Ups den bakarken fark ettim kargo 2 paket görünüyor iki ayrı paket için de kargo takip numarası var acaba ekran kartı mı ayrı geliyor bilgisi olan var mı acaba ?

Ekler

• pkt.jpg
    pkt.jpg
    8 KB · Hit: 86
  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    8.3 KB · Hit: 84

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Ups den bakarken fark ettim kargo 2 paket görünüyor iki ayrı paket için de kargo takip numarası var acaba ekran kartı mı ayrı geliyor bilgisi olan var mı acaba ?
Benim bildiğim bir büyük kutu içinde Kasa ve Ürünlerin kutuları geliyor ( Ekran kartı kutuda) . Belki de Kasa ve kutular Farklı geliyordur ama sanmam.

ozan01z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ozan Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim bir büyük kutu içinde Kasa ve Ürünlerin kutuları geliyor ( Ekran kartı kutuda) . Belki de Kasa ve kutular Farklı geliyordur ama sanmam.
Farklı saatlerde adana şubesine yola çıkmışlar diğerinin gelmesini beklerler galiba değil mi ikisini aynı anda getirmek için ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Farklı saatlerde adana şubesine yola çıkmışlar diğerinin gelmesini beklerler galiba değil mi ikisini aynı anda getirmek için ?
İkisi farklı günlerde gelebiliyor. Birinde kasan yani sistemin oluyor diğerinde ise sistemde kullanılan parçaların kutuları mevcut.

ozan01z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ozan Yağız
İkisi farklı günlerde gelebiliyor. Birinde kasan yani sistemin oluyor diğerinde ise sistemde kullanılan parçaların kutuları mevcut.
Ekran kartı takılmadan geliyor ise o zaman beklemem mi lazım ikinci kutuyu ?

ozan01z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ozan Yağız
bende de öyle gözüküyor ben de anlamadım
Bi konu vardı arkadaşın ekran kartını almışlar açıp umarım bize öyle bir şey olmaz ben bantları kontrol edeceğim ups bandı varsa açıp bakacağım kargocuyla.

Bir kutuda ekran kartı diğerinde sistem oluyor diye biliyorum. Ekran kartı ayrı geliyor çünkü sisteme takılırsa kırılabilir.

ozan01z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ozan Yağız
Bir kutuda ekran kartı diğerinde sistem oluyor diye biliyorum. Ekran kartı ayrı geliyor çünkü sisteme takılırsa kırılabilir.
Aynen galiba öyleymiş bir kutuda montajlı sistem ikinci kutuda da parçaların kutuları ve ekran kartı kutusunun içindeymiş galiba.

ozan01z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ozan Yağız
Top Bottom