Neler Yeni

G300s renkleri arada bir değişiyor.

ElectriX

80+ Silver
Bunu şuana kadar sadece GTA5 oynarken gördüm. Renkler bi pembe sarı beyaz falan değişiyor. Bunu nasıl sabit kırmızı yaparım? Bu oyuna özel bir şey mi?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
G300S’in yazılımını indirdin mi?

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Evet? Zaten kırmızı rengi onun üzerinden yaptım. Yazılım, Logitech Gaming Software. Ghub mı indirmem lazım?
Yazılımın adını hatırlamıyorum 5 küsür sene oldu. Profillerini düzgün ayarladıysan öyle bir sorun yaşamıyor olman lazım.

ElectriX

80+ Silver
Yazılımın adını hatırlamıyorum 5 küsür sene oldu. Profillerini düzgün ayarladıysan öyle bir sorun yaşamıyor olman lazım.
Aga şu an bi test ettim. Michaela geçiyom mavi, Frenkline geçiyom yeşil yanıyor? Bunu sürekli yaptım bu böyle. Sanırım logitech bir şeyler yapmış oyun için

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Aga şu an bi test ettim. Michaela geçiyom mavi, Frenkline geçiyom yeşil yanıyor?
Aaa tamam. GTA’ya özel o. Trevor’a geçince de Kırmızı-Turuncu gibi bir renk yanar. Oyunun ayarlarına bak belki kapatmanın bir yolu vardır.

ElectriX

80+ Silver
Aaa tamam. GTA’ya özel o. Trevor’a geçince de Kırmızı-Turuncu gibi bir renk yanar. Oyunun ayarlarına bak belki kapatmanın bir yolu vardır.
Böyle oyunun yaptığı bir şeyse kalsa iyi olur. G300s öldü artık güncelleme getirmiyorlar ;(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ayarlarda keyboard light effects var. Onu kapayıp açıyosun oluyor

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Bu sorunu bende yaşamıştım discorda bağladın mı logitech software'i bu yüzden oluyor görev yöneticsinden discord ile logitech ile alakalı şeyi kapat

ElectriX

80+ Silver
Bu sorunu bende yaşamıştım discorda bağladın mı logitech software'i bu yüzden oluyor görev yöneticsinden discord ile logitech ile alakalı şeyi kapat
O zaman dpi ayarım kaybolur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

discordta ne oluyor? ne zaman renk değişiyor

Top Bottom