Yazılımın adını hatırlamıyorum 5 küsür sene oldu. Profillerini düzgün ayarladıysan öyle bir sorun yaşamıyor olman lazım.Evet? Zaten kırmızı rengi onun üzerinden yaptım. Yazılım, Logitech Gaming Software. Ghub mı indirmem lazım?
Aga şu an bi test ettim. Michaela geçiyom mavi, Frenkline geçiyom yeşil yanıyor? Bunu sürekli yaptım bu böyle. Sanırım logitech bir şeyler yapmış oyun içinYazılımın adını hatırlamıyorum 5 küsür sene oldu. Profillerini düzgün ayarladıysan öyle bir sorun yaşamıyor olman lazım.
Aaa tamam. GTA’ya özel o. Trevor’a geçince de Kırmızı-Turuncu gibi bir renk yanar. Oyunun ayarlarına bak belki kapatmanın bir yolu vardır.Aga şu an bi test ettim. Michaela geçiyom mavi, Frenkline geçiyom yeşil yanıyor?
Böyle oyunun yaptığı bir şeyse kalsa iyi olur. G300s öldü artık güncelleme getirmiyorlar ;(Aaa tamam. GTA’ya özel o. Trevor’a geçince de Kırmızı-Turuncu gibi bir renk yanar. Oyunun ayarlarına bak belki kapatmanın bir yolu vardır.
Bu arada ayarlarda keyboard light effects var. Onu kapayıp açıyosun oluyorAaa tamam. GTA’ya özel o. Trevor’a geçince de Kırmızı-Turuncu gibi bir renk yanar. Oyunun ayarlarına bak belki kapatmanın bir yolu vardır.
O zaman dpi ayarım kaybolur.Bu sorunu bende yaşamıştım discorda bağladın mı logitech software'i bu yüzden oluyor görev yöneticsinden discord ile logitech ile alakalı şeyi kapat
discordta ne oluyor? ne zaman renk değişiyorBu sorunu bende yaşamıştım discorda bağladın mı logitech software'i bu yüzden oluyor görev yöneticsinden discord ile logitech ile alakalı şeyi kapat