leavemealone
80+
Dahası
Fingertrip palm arası tutusa sahibim 400tl vermeye gerek var mı vxe için???
Hocam o da aklımda da taksit secenegi yok bi tek G305 taksitleattack shark x3 aldım öneririm.
g305 alacağına hiç alma bence hem çok ağır diğerlerine göre hemde sensör kötü o fiyatı asla haketmez. r1 se de iyi ama sensör normal paw3395 değil 3395 SE modeli ve biraz daha düşük bir sensör. attack shark x3 hem ucuz hem normal paw 3395 sensör kullanıyor hemde 49 gram ağırlıkta bence fiyatına göre çok iyi kargosu bugün geldi önceden ninjutso sora kullanıyordum aralarında malzeme kalitesi olarak fark yok sadece ninjusto kutusu daha iyiydi o da önemli değil bence.Hocam o da aklımda da taksit secenegi yok bi tek G305 taksitle
Komple simetrik mi peki yani sol tık yukarda sağ tık asağıda falan degil demig305 alacağına hiç alma bence hem çok ağır diğerlerine göre hemde sensör kötü o fiyatı asla haketmez. r1 se de iyi ama sensör normal paw3395 değil 3395 SE modeli ve biraz daha düşük bir sensör. attack shark x3 hem ucuz hem normal paw 3395 sensör kullanıyor hemde 49 gram ağırlıkta bence fiyatına göre çok iyi kargosu bugün geldi önceden ninjutso sora kullanıyordum aralarında malzeme kalitesi olarak fark yok sadece ninjusto kutusu daha iyiydi o da önemli değil bence.
3395 SE ile 3395 farkını bırak 3335 farkını bile hissedemezsin.g305 alacağına hiç alma bence hem çok ağır diğerlerine göre hemde sensör kötü o fiyatı asla haketmez. r1 se de iyi ama sensör normal paw3395 değil 3395 SE modeli ve biraz daha düşük bir sensör. attack shark x3 hem ucuz hem normal paw 3395 sensör kullanıyor hemde 49 gram ağırlıkta bence fiyatına göre çok iyi kargosu bugün geldi önceden ninjutso sora kullanıyordum aralarında malzeme kalitesi olarak fark yok sadece ninjusto kutusu daha iyiydi o da önemli değil bence.