Neler Yeni

Çözüldü✓ G305 nasıldır alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
Arkadaşlar mouse ve klavye alaçağım klavyeye 2500tl mouse ye 1500tl civarı bütce ayırdım.
Aklımda g305 var nasıldır alınır mı. Önerebileçeginiz mouse varmıdır.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Sinan
Ben yıllardır kullanıyorum memnunum.
Cs valo tarzı oyunları oynamadığım için tepki iyi midir? kötümüdür tam ölçemem ama diğer oyunlarda hiç sorun yaşamadım.
2 adet şarjlı pille şarj cihazını aldınmı sorunsuz yıllarca kulanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yıllardır kullanıyorum memnunum.
Cs valo tarzı oyunları oynamadığım için tepki iyi midir? kötümüdür tam ölçemem ama diğer oyunlarda hiç sorun yaşamadım.
2 adet şarjlı pille şarj cihazını aldınmı sorunsuz yıllarca kulanabilirsin.
cift tıklama sorunu oluyormuş sizde oldumu hiç

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Sinan
cift tıklama sorunu oluyormuş sizde oldumu hiç
Yok olmadı bende ama G213 klavyesini almıştım 3 kere değişime gönderdim her seferinde çift tıklama sorunlu gelmişti. Logitech in ürünleri biraz şansa eğer sorun yaşamazsanız çok güzel ürünleri var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
Yok olmadı bende ama G213 klavyesini almıştım 3 kere değişime gönderdim her seferinde çift tıklama sorunlu gelmişti. Logitech in ürünleri biraz şansa eğer sorun yaşamazsanız çok güzel ürünleri var.
Anladım hocam ben hem klavye ve mouse alaçağım klavyede g213 ile apex 3 arasında kaldım. G213 hayla kullanıyormusunuz nasıl çift tıklama sorunu kronik diyorlar doğrumu. Yarın klavye ve mouse alaçağım şuan bile ekran klavyesiyle yazıyorum.

leomessii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Leo Messi
bendede var tavsiye ederim pili çok iyi gidiyo

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Sinan
Anladım hocam ben hem klavye ve mouse alaçağım klavyede g213 ile apex 3 arasında kaldım. G213 hayla kullanıyormusunuz nasıl çift tıklama sorunu kronik diyorlar doğrumu. Yarın klavye ve mouse alaçağım şuan bile ekran klavyesiyle yazıyorum.
G213 ü amazondan almıştım 6 ay sonra çift tıklama iyice çoğalınca iade ettim alıp yenisini sipariş geçtim aradaki farkı vermişti. Gelen klavye yine çift tıklama sorunu vardı değişime gönderdim amazon sağolsun tekrar değiştirdi. 3. kez gelende sorunlu çıkınca direk iade edip parasını almıştım. Yerine İnca marka klavye aldım mekanik olduğu için aşırı sesli ama membran klavyelerde adam akıllı seçenek kalmadığı için kullanıyorum. Fiyat hala uygunsa İnca Empousa da önerebilirim yıllardır sorunsuz kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
G213 ü amazondan almıştım 6 ay sonra çift tıklama iyice çoğalınca iade ettim alıp yenisini sipariş geçtim aradaki farkı vermişti. Gelen klavye yine çift tıklama sorunu vardı değişime gönderdim amazon sağolsun tekrar değiştirdi. 3. kez gelende sorunlu çıkınca direk iade edip parasını almıştım. Yerine İnca marka klavye aldım mekanik olduğu için aşırı sesli ama membran klavyelerde adam akıllı seçenek kalmadığı için kullanıyorum. Fiyat hala uygunsa İnca Empousa da önerebilirim yıllardır sorunsuz kullanıyorum.
Tamam hocam teşekkürler yardımınız icin

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Göktuğ DADAŞ
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
bendede var tavsiye ederim pili çok iyi gidiyo
Anladım hocam teşekkür ederim yardımlarınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan ve itopya olursa daha iyi olur

PNSHER

80+ Bronze
Arkadaşlar mouse ve klavye alaçağım klavyeye 2500tl mouse ye 1500tl civarı bütce ayırdım.
Aklımda g305 var nasıldır alınır mı. Önerebileçeginiz mouse varmıdır.
Çift tıklama hiç yaşamadım. Duracell şarjlı pillerle 3-4 ay gidiyor. Sadece scroll bozulabiliyor servisi iyi olduğu için sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Logitech desteğe yazdım yenisini gönderdiler eskisi de kenarda duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emre
Çift tıklama hiç yaşamadım. Duracell şarjlı pillerle 3-4 ay gidiyor. Sadece scroll bozulabiliyor servisi iyi olduğu için sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Logitech desteğe yazdım yenisini gönderdiler eskisi de kenarda duruyor.
anladım hocam peki razer deathadder v2 x hyperspeed nasıldır biraz daha para katıp bunu almak mantıklımı yoksa g305 mi ?

Knick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
bilal damagcı
Furylevel Z1 ya da indirime giren AJAZZlardan alırsanız daha iyi olur

Top Bottom