Ryzen 5 3600 ile arctic freezer duo kullanıyordum. Anakarttan oto OC açmama rağmen 60ı geçmiyordu ama snowman T6 mı neydi onu öneren çok gördümG4 sistem aldim soğutucu takmak istiyorum stok fandan kurtulup kule tipi veya sivi sogutma hangisi daha guzel olur daha fayda sağlar teşekkürler
OC açık mı anakarttan? Eğer çok ısınıyorsa geçici olarak CPB (Core Performance Boost)' yi kapatabilirsin.Arkadaşlar g4 sistemim god of war ve benzeri oyunlarda 90-93 derece arasında işlemcı ısısı oluyor test eden var mı sizce normal mi?
tamamdır hocam tam olarak nasıl olur bilmiyorum ama eve geçince araştırıp kapatıcamOC açık mı anakarttan? Eğer çok ısınıyorsa geçici olarak CPB (Core Performance Boost)' yi kapatabilirsin.
Sanırım uyar bakman lazım AM4 uyumlu mu değil mi diye.snowman t6 da-g4 sistemine uyar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır hocam tam olarak nasıl olur bilmiyorum ama eve geçince araştırıp kapatıcam