G4 sistem soğutucu öneri

Yorumsuz

80+
Reaksiyon skoru
0
G4 sistem aldim soğutucu takmak istiyorum stok fandan kurtulup kule tipi veya sivi sogutma hangisi daha guzel olur daha fayda sağlar teşekkürler

G4 sistem aldim soğutucu takmak istiyorum stok fandan kurtulup kule tipi veya sivi sogutma hangisi daha guzel olur daha fayda sağlar teşekkürler
Ryzen 5 3600 ile arctic freezer duo kullanıyordum. Anakarttan oto OC açmama rağmen 60ı geçmiyordu ama snowman T6 mı neydi onu öneren çok gördüm

Arkadaşlar g4 sistemim god of war ve benzeri oyunlarda 90-93 derece arasında işlemcı ısısı oluyor test eden var mı sizce normal mi?

Arkadaşlar g4 sistemim god of war ve benzeri oyunlarda 90-93 derece arasında işlemcı ısısı oluyor test eden var mı sizce normal mi?
OC açık mı anakarttan? Eğer çok ısınıyorsa geçici olarak CPB (Core Performance Boost)' yi kapatabilirsin.

snowman t6 da-g4 sistemine uyar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC açık mı anakarttan? Eğer çok ısınıyorsa geçici olarak CPB (Core Performance Boost)' yi kapatabilirsin.
tamamdır hocam tam olarak nasıl olur bilmiyorum ama eve geçince araştırıp kapatıcam

Son düzenleme:
snowman t6 da-g4 sistemine uyar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam tam olarak nasıl olur bilmiyorum ama eve geçince araştırıp kapatıcam
Sanırım uyar bakman lazım AM4 uyumlu mu değil mi diye.

Anakarttan kapatılıyor bakabilirsin internetten. Öncelikle OC açık mı ona bak eğer açıksa kapat değilse de CPB yi kapat.

Geri