Ben olsam cherry mx bir klavye alırım.G513 Carbon Lightsync RGB GX Blue Switch Mekanik Türkçe Oyuncu Klavyesi
----------------------------VS-----------------------------------------------------
RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE
Ben olsam cherry mx bir klavye alırım.
Kesinlikle.Ben olsam cherry mx bir klavye alırım.
ben mekanik klavye kullanıyom ama sana blue switch klavye önermem çünkü bir de evde ses yalıtımı yoksa akşam leyin oyun oynatmaz bu yüzden red switch klavye al önerim rampage hydra r6 rgb ve RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYEG513 Carbon Lightsync RGB GX Blue Switch Mekanik Türkçe Oyuncu Klavyesi
----------------------------VS-----------------------------------------------------
Bu adama da r6 önerdiniz ya çin işi switchler çöp olmasına rağmen.ben mekanik klavye kullanıyom ama sana blue switch klavye önermem çünkü bir de evde ses yalıtımı yoksa akşam leyin oyun oynatmaz bu yüzden red switch klavye al önerim rampage hydra r6 RGB ve RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE
ben rampage klavye kullanıyom memnunum çin işi switch leri yok hem önemli olan klavyeBu adama da r6 önerdiniz ya çin işi switchler çöp olmasına rağmen.
Bence buG513 Carbon Lightsync RGB GX Blue Switch Mekanik Türkçe Oyuncu Klavyesi