CS2 için ilk tercih olmaz ama hikayeli oyunlar için o fiyat bandında tek sanırım.
Genelde CS oynayan tayfa 4:3 ve 24inç takılıyor, eğer ciddi seviyede oynamıyorsanız veya sürekli CS de vakit geçirmiyorsanız uygun. Yok ben CS'yi hard core oynamayı seviyorum diyorsan ona göre bir monitör alırsın; fakat monitörün görüntü kalitesi de ona oranla düşer.
G65B görüntü kalitesi olarak üstün. Eğer %80 rekabetçi takılırım diyorsanız alınabilir, güzel bir monitör. Yalnız fiyatı biraz tuzluymuş, 11k etmez o monitör.![]()
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS IPS 240Hz Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 1MS IPS 240Hz Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr
Konudaki monitör ile bu monitör arasında hangisi daha alınabilir hocamlar bilgilendirir misiniz?
Hocam bu viewsonic ve aqml1a arasındaki 2.500 tl lik fark nedir ikisi arasında kaldım asus biraz bütçemi aşıyor aslında ama ikisi arasında çok fark varsa alabilirim.G65B görüntü kalitesi olarak üstün. Eğer %80 rekabetçi takılırım diyorsanız alınabilir, güzel bir monitör. Yalnız fiyatı biraz tuzluymuş, 11k etmez o monitör.
İPS düşünüyorsanız yakın fiyatta modellere yönelmeniz daha mantıklı olur,
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kontrast oranı ve siyahlarda Asus daha iyi. Geri kalanında benzer.Hocam bu viewsonic ve aqml1a arasındaki 2.500 tl lik fark nedir ikisi arasında kaldım asus biraz bütçemi aşıyor aslında ama ikisi arasında çok fark varsa alabilirim.
AlınırG65B şuan öğrenci indirimleri ile 11.999 TL ye geliyor bu fiyata başka bir monitör düşünülür mü yoksa g65b fiyatına göre HALA iyi mi?
Genelde cs2 arada hikayeli oyunlar oynadığım için 240 hz düşündüm