Öneri G65B 12.000 TL'ye alınır mı?

barista

80+
Reaksiyon skoru
48
G65B şuan öğrenci indirimleri ile 11.999 TL ye geliyor bu fiyata başka bir monitör düşünülür mü yoksa g65b fiyatına göre HALA iyi mi?

Genelde cs2 arada hikayeli oyunlar oynadığım için 240 hz düşündüm

Ekler

• Screenshot_20250827_144516_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250827_144516_Samsung Internet.webp
    42.3 KB · Hit: 37
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
CS2 için ilk tercih olmaz ama hikayeli oyunlar için o fiyat bandında tek sanırım.

Genelde CS oynayan tayfa 4:3 ve 24inç takılıyor, eğer ciddi seviyede oynamıyorsanız veya sürekli CS de vakit geçirmiyorsanız uygun. Yok ben CS'yi hard core oynamayı seviyorum diyorsan ona göre bir monitör alırsın; fakat monitörün görüntü kalitesi de ona oranla düşer.

CS2 için ilk tercih olmaz ama hikayeli oyunlar için o fiyat bandında tek sanırım.
Genelde CS oynayan tayfa 4:3 ve 24inç takılıyor, eğer ciddi seviyede oynamıyorsanız veya sürekli CS de vakit geçirmiyorsanız uygun. Yok ben CS'yi hard core oynamayı seviyorum diyorsan ona göre bir monitör alırsın; fakat monitörün görüntü kalitesi de ona oranla düşer.

Konudaki monitör ile bu monitör arasında hangisi daha alınabilir hocamlar bilgilendirir misiniz?

Konudaki monitör ile bu monitör arasında hangisi daha alınabilir hocamlar bilgilendirir misiniz?
G65B görüntü kalitesi olarak üstün. Eğer %80 rekabetçi takılırım diyorsanız alınabilir, güzel bir monitör. Yalnız fiyatı biraz tuzluymuş, 11k etmez o monitör.

İPS düşünüyorsanız yakın fiyatta modellere yönelmeniz daha mantıklı olur,

G65B görüntü kalitesi olarak üstün. Eğer %80 rekabetçi takılırım diyorsanız alınabilir, güzel bir monitör. Yalnız fiyatı biraz tuzluymuş, 11k etmez o monitör.

İPS düşünüyorsanız yakın fiyatta modellere yönelmeniz daha mantıklı olur,
Hocam bu viewsonic ve aqml1a arasındaki 2.500 tl lik fark nedir ikisi arasında kaldım asus biraz bütçemi aşıyor aslında ama ikisi arasında çok fark varsa alabilirim.

Son düzenleme:
Hocam bu viewsonic ve aqml1a arasındaki 2.500 tl lik fark nedir ikisi arasında kaldım asus biraz bütçemi aşıyor aslında ama ikisi arasında çok fark varsa alabilirim.
Kontrast oranı ve siyahlarda Asus daha iyi. Geri kalanında benzer.

G65B şuan öğrenci indirimleri ile 11.999 TL ye geliyor bu fiyata başka bir monitör düşünülür mü yoksa g65b fiyatına göre HALA iyi mi?

Genelde cs2 arada hikayeli oyunlar oynadığım için 240 hz düşündüm
Alınır
4-5 yaşından beri cs oynuyorum. Uzun yıllardır 4:3 en son da 1280 1024 oynuyordum. g65b geçince 2k geçtim pikseller belirgin oluyordu yoksa. Performansım baya arttı. CS'yi de baya oynarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri