Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 577
- Bütçe
- 5700
5000 5700 e kadar bütçe var g773 ü tasarım olarak beğendim rgb ve konforluymus galiba g773 mü yoksa kulaklık önerisi varmı
g733 mü hocam baktımda g773 bulamadım5000 5700 e kadar bütçe var g773 ü tasarım olarak beğendim rgb ve konforluymus galiba g773 mü yoksa kulaklık önerisi varmı
Evt bakg733 mü hocam baktımda g773 bulamadım
Tasarımı çok hoşuma gitti bu fiyata daha iyisi varmı yoksa bunu düşünüyorumg733 mü hocam baktımda g773 bulamadım
arkadaşın kullanıyor memnun hocam 1 sene falan oldu alalı çok kötüleyen var ama onun söylediğine göre güzel kulaklık bu paraya daha güzel bir kulaklık varsa forumda bilgilendirirler zatenEvt bak
Varsa onu alayım şuanlık bunu düşünüyorumarkadaşın kullanıyor memnun hocam 1 sene falan oldu alalı çok kötüleyen var ama onun söylediğine göre güzel kulaklık bu paraya daha güzel bir kulaklık varsa forumda bilgilendirirler zaten
Bide klavye önerisi varmıarkadaşın kullanıyor memnun hocam 1 sene falan oldu alalı çok kötüleyen var ama onun söylediğine göre güzel kulaklık bu paraya daha güzel bir kulaklık varsa forumda bilgilendirirler zaten
bütçe belirterek bir konu açın orda tartışılsınBide klavye önerisi varmı
Nekadar okesinlikle hs80 almalısın
Nekadar o
Özellikleri ne![]()
Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011236-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011236-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB Wireless Premium CA-9011236-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 5.526,67 TL'den başlayan...www.akakce.com
detaylıca videolar var bu kulaklıkla alakalı izlersen daha iyi olur.Özellikleri ne