Rueisback
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
cloud 3 baya iyiÖzellikleri ne
cloud 3 baya iyiÖzellikleri ne
Hangisi daha iyicloud 3 baya iyi
hs80 le cloud 3 karşılaştırılamaz bile çok daha iyi hs80Hangisi daha iyi
Hs 80 de gürültü önleyici varmı bide v2 pro mu hs 80 mihs80 le cloud 3 karşılaştırılamaz bile çok daha iyi hs80
corisar hs60 kullandım kulaklığın sol kısmı kırıldı şuan cloud 2 kullanıyorum hyperx kalitesi kulaklıkta bambaşka bencehs80 le cloud 3 karşılaştırılamaz bile çok daha iyi hs80
3,4 kulalık arasında kaldım hangisicorisar hs60 kullandım kulaklığın sol kısmı kırıldı şuan cloud 2 kullanıyorum hyperx kalitesi kulaklıkta bambaşka bence
biraz daha beklersen hs80 max stoğu gelecek pckoliğe onu almak çok daha mantıklı.düz hs80 e karşı v2 pro daha iyiHs 80 de gürültü önleyici varmı bide v2 pro mu hs 80 mi
ben kulaklıkta hyperx tarafındayım arkadaşın dediği hs80 ni bilmiyorum fakat bu kadar üst segment kulaklıklarda inanılmaz farklar olmuyor senin yerinde olsam cloud 3 alırdım hatta yetiyorsa wireless modelini alırdım3,4 kulalık arasında kaldım hangisi
Hs80 Max pahalı okadar çıkamam malesefbiraz daha beklersen hs80 max stoğu gelecek pckoliğe onu almak çok daha mantıklı.düz hs80 e karşı v2 pro daha iyi
bu arada 733 kulaklık kuzenimde vardı kulaklık kendi içine doğru kapanmadığından dolayı beni tatmin etmemişti önermemHs80 Max pahalı okadar çıkamam malesef
stok gelince fiyatı muhtemelen 6-7 arası olurHs80 Max pahalı okadar çıkamam malesef
V2 pro önerir misinizbu arada 733 kulaklık kuzenimde vardı kulaklık kendi içine doğru kapanmadığından dolayı beni tatmin etmemişti önermem
Klavye olarakstok gelince fiyatı muhtemelen 6-7 arası olur