Evet ama USB'den UEFI olarak hiçbir şey boot edemezsiniz. MBR2GPT ile UEFI'ye çevirin Windows'u ve CD/DVD boot mode u EFI yapın.Sistem imzada Windows 10 pro temiz kurulum yapicam SSD aldım flashbellek aldım Windows 10u indirdim akşam kurulum yapicam sistemim UEFI destekliyor değil mi?
Sistem imzada Windows 10 pro temiz kurulum yapicam SSD aldım flashbellek aldım Windows 10u indirdim akşam kurulum yapicam sistemim UEFI destekliyor değil mi?
64 bit EFI 1.10 bulunuyor. Bu Award Modular BIOS normalde Legacy bir BIOS ama Gigabyte EDK1 üzerine kurup piyasaya sürdü 2011 de. Bazı modelleri UEFI 2.3.1C'li AMI APTIO 4'e geçirdi.Sistem imzada Windows 10 pro temiz kurulum yapicam SSD aldım flashbellek aldım Windows 10u indirdim akşam kurulum yapicam sistemim UEFI destekliyor değil mi?
Bu konularda fazla bilgim yok da biraz daha anlaşılır bir şekilde anlatır mısınız? Technopat veya shiftdelete bin videolarinindan birini izleyerek yapamaz mıyımEvet ama USB'den UEFI olarak hiçbir şey boot edemezsiniz. MBR2GPT ile UEFI'ye çevirin Windows'u ve CD/DVD boot mode u EFI yapın.
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
Hangi Windows'u kullanıyorsunuz şuan?Bu konularda fazla bilgim yok da biraz daha anlaşılır bir şekilde anlatır mısınız?
O zaman önce Legacy olarak Windows 10 21H2 kurun. Ondan sonra UEFI için yapılması gerekeni anlatacağım.8.1 pro fakat ürün anahtarı girilmemiş
Akşam halledicem.O zaman önce Legacy olarak Windows 10 21H2 kurun. Ondan sonra UEFI için yapılması gerekeni anlatacağım.
Peki BIOS tan EFI mi yoksa UEFI mi olduğunu görebilir miyim?Evet ama USB'den UEFI olarak hiçbir şey boot edemezsiniz. MBR2GPT ile UEFI'ye çevirin Windows'u ve CD/DVD boot mode u EFI yapın.
Alıntıyı görüntüle
64 bit EFI 1.10 bulunuyor. Bu Award Modular BIOS normalde Legacy bir BIOS ama Gigabyte EDK1 üzerine kurup piyasaya sürdü 2011 de. Bazı modelleri UEFI 2.3.1C'li AMI APTIO 4'e geçirdi.
EFI ile UEFI aynı şey. Sadece, 1998-2006 arası 1.x sürümünün adı o. 2.x ve üzeri sürümlere UEFI deniyor çünkü Intel'in tekelinden çıktı.Akşam halledicem.
Peki BIOS tan EFI mi yoksa UEFI mi olduğunu görebilir miyim?
MBR seçerseniz evet ama Legacy olarak kurmuş olursunuz. Dediğim şekilde yapın video dışında MBR'i seçin. Sonra UEFI'ye çevirmek için yapılması gerekeni anlatacağım.bu videodaki işlemleri uygulayarak kurulum yapabilir miyim?