Gain ve Disney Plus 3 ay %100 Bedava

uğraşmak istimiyen bana yazsın hediye edeyim disney plus

Uptiondan hesap açıyorsunuz ve hesaba 205 TL gönderiyorsunuz. Uption Gain ödemenizin tamamını yani yüzde yüzünü iade ediyor saniyeler içinde 149,90 TL geri iade olacak akabinde Disney Plusa reklamlı üyelik açıyorsunuz ve ödeme yaparken Uption sanal kartınızdan ödüyorsunuz ve 54,90 TL ödüyorsunuz veeee size 60 TL anında iade alıyordunuz yani bırakın zararı 5 TL bile kara geçiyorsunuz. Bu kampanyaya maksimum 3 ay kullanılabilir son ayda 3 ay kullanım sonrası paranızı çekin bu işlem tamamdır.

Reklamlı disney almanızı kesinlikle önermiyorum, berbat bir şey. Bi başta uzun uzun reklam izletiyor , sonra içeriği izlerken de 2 3 defa uzun reklam atıyor rezil bir şey. 20 dk lık kısa dizi de bile üst üste reklamlar izliyorsunuz içeriğin ortasında. Kısa süreli diziler izlemek imkansız, film falan izleyecekseniz alın anca , onda da ne kadar keyif alırsınız meçhul. HBO reklamlı gibi asla değil , HBO da sadece içeriğin başında kısa reklam izliyorsunuz o kadar.

UPTION'da şey sistemi yok muydu, o ay mesela ilk 1000 kişi faydalanabiliyor gibi bir şey değil miydi?

Tabii ve suriyeliler için olduğunu düşündüğüm shahid de her ay %% geri ödeme veriyor.

Beyler uption hesap açmaya çalışırken evrak işleri için kurye size kaç günde gelmişti hatırlıyor musunuz ?

Reklamlı disney almanızı kesinlikle önermiyorum, berbat bir şey. Bi başta uzun uzun reklam izletiyor , sonra içeriği izlerken de 2 3 defa uzun reklam atıyor rezil bir şey. 20 dk lık kısa dizi de bile üst üste reklamlar izliyorsunuz içeriğin ortasında. Kısa süreli diziler izlemek imkansız, film falan izleyecekseniz alın anca , onda da ne kadar keyif alırsınız meçhul. HBO reklamlı gibi asla değil , HBO da sadece içeriğin başında kısa reklam izliyorsunuz o kadar.
HBO reklamlı kullanıyorum (hb verdi)sadece 1 defa reklam izledim şuana kadar

iyiymis de disney reklamlı işkence

Geri