Neler Yeni

Gainer ne kadar işe yarar fitnees

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Arda doğan
Ne kadar yesemde kilo alamıyorum hep 62 kg yum şimdi iyice sıklaştırıyorum öğünleri sabahları yiyebildiğim.kadar yiyorum 1 ekmek mutlaka yemeye çalışıyorum öğlenleri fazladan 1 tabak daha pilav ve çorba yemeye çalışıcam akşamlarıda aynı şekilde şimdi gainer alsam bu beslenmem ile gainerda kullansam kilo alsam gainer'ı bırakıpta düzenli beslenmemi bırakmadığım sürece kilo kaybeder miyim?

Rainwax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tunahan Kuş
250gr cicibebe(1100cal)+600ml yarım yağlı süt(270cal)= 1470cal, günlük yaklaşık 60Tl tutuyor. Hem gainerlardan daha kalorili hem de daha ucuz. Normal beslenmenin yanında alman gereken kaloriyi aldıktan sonra ekstra içebilirsin. 68 kiloda takıldığım dönemde hiç kilo alamıyordum, günlük bu shakeden içtim 1 ayda 4-4.5 kilo aldım. Sağlıksız çünkü çok yüksek kalori ve karbonhidrat alıyorsun fakat kiloyu kafaya taktıysan hemen kilo almak için biçilmiş kaftan.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA

ANYA

80+ Bronze
evet günlük kalori ihtiyacı karşınlanmıyorsa kilo düşer kalori aşamıyorsan gainer alman gerek o yüzden beslenme program önemli ona göre hazırlan. bende şuan bulk yapıyorum o hardlinede içiyorum baya iyi ama o fiyatta vermezdim çok pahalı yav 2 hafta önce 5kilo 1500tl ye almıştım şimdi 2.3k olmuş mysupplement te 5kg 1.6k satıyor orda alabilirsin belki hiç denemedim o yüzden bişi diyemem
Bende senin gibiyim 60 kiloda 2 ayda 79 kilo yaptım tabii ki göbek yaptı ölçü 88 de 104 e çıktı gainer hem cicibebe 4-6 tane şeker gainer içinde şeker var zaten yani abartmıştım cicibebe bida yemem artık onu yerine fıstık şekersiz ezmesi badem falan yiyorum sonra cut geçtim 71 kilo düştü göbek 92 oldu sonra bulka geçtim şuan 78 kiloyum göbek ölçü 94m 2 hafta sonra cuta geçcem o yüzden gainer beni hayatı kurtardı. gainer almayın diyenler bakma onları, yukarda adam dediği doğru çok dikkat etmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,397
Üyeler
168,292
Son üye
Hidra
Top Bottom