Agresif yorum yapan yok bizzat yakınım kullanıyor ve evet ortalama bir kart galax marka kartlar da şuan 72 dereceye kadar çıkıyor onu da bizzat ben kullanıyorum.Bu kadar ısınmıyor gözümle gördüm şahsen.Alıntıyı görüntüle
gainward ortalama bi kart ama bu sırada gainward yanıyo dimi . sizin araştırmadan öğrenmeden yaptığınız yorumların doğrusunu söylediğim zaman ben egoist oluyorum keşke sizin gibi insanları yanlış yönlendirenler olmasa. piyasadaki en kötü 4070 superi yapan firma gainward. kart resmen yanıyo mangallık yani ve sen gelip ortalama bi kart diyerek burdaki insanları yanlış yönlendiriyosun. bu mesaja vereceğin en agresif yoruma bile cevap vermiyicem çünkü gerek yok.
Arkadaş kendi agresif yorum yapıyor farkında değil.agresif yorum yapmayız yani ben şahsen yapmam bilmiyorum çünkü neyin ne olduğunu da kararsızım
Kardesim sistem yayinlandiginda aldim. 36 k ya. Hic bir sekilde eklenti yapmadim. Suan icin guncel ortalama oyunlari oynuyorsan bir problem yaratmaz. İleride guncellersin. Cunku eklentiler ile alacak olursan daha farkli iyi diyebilecegimiz alternatifleri var. Ben 7600 ve 4070 super en uygun sistemi bekliyordum. Buldum ve aldim. Kara cuma vs indirimlerinden uygun eklentiler bulursak o zaman guncelleriz. Varsa niyetin al gec cok fazla kurcalamaya gerek yok. 2 aydir hergun inceliyorum daha uyguns suan yok. Ve zam gelecekagresif yorum yapmayız yani ben şahsen yapmam bilmiyorum çünkü neyin ne olduğunu da kararsızım