Gainward Rtx 5080 phoenix aldım doğru mu yaptım?

N11 500 TL indirim vereceğini ve mağazaya yaptırım uygulayacağını söyledi boş muhabbet yaptılar yani
THH başvuru yapın eğer ki kartı istiyorsanız.
n11 ekran görüntülerini alın stok yok diyip iptal etti ama zam yapıp tekrardan satmaya devam ediyor diye

THH başvuru yapın eğer ki kartı istiyorsanız.
n11 ekran görüntülerini alın stok yok diyip iptal etti ama zam yapıp tekrardan satmaya devam ediyor diye
Evet kartı almak istiyorum THH basvurusı edevletten mi yapılıyor ve n11i mi yoksa satıcı firmayı mı şikayet etmem gerekiyor

Evet kartı almak istiyorum THH basvurusı edevletten mi yapılıyor ve n11i mi yoksa satıcı firmayı mı şikayet etmem gerekiyor
edevlet şifresiyle giriş yapıyorsun aldığın kredi kartı veya banka kartı kimin ise onun başvuru yapması lazım
kart kim satıyorsa onu şikayet edeceksiniz.

isterseniz öncesinde firmaya mesaj atın stok yok diyip iptal ettiniz ama 55K tekrardan satıyorsunuz sizi THH şikayet edeceğim derseniz belki kartı gönderir size

edevlet şifresiyle giriş yapıyorsun aldığın kredi kartı veya banka kartı kimin ise onun başvuru yapması lazım
kart kim satıyorsa onu şikayet edeceksiniz.

isterseniz öncesinde firmaya mesaj atın stok yok diyip iptal ettiniz ama 55K tekrardan satıyorsunuz sizi THH şikayet edeceğim derseniz belki kartı gönderir size
firmaya yazdım cevap yazmadı

KArdeşim thh ile uğraş ama çok uzun süreç lanet gelsin :( üzüldüm bak şansını dene ama 6 ay 1 seneyi gözden çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,154
Üyeler
183,392
Son üye
SxlentS
Geri