Neler Yeni

Gainward Rtx 5080 phoenix aldım doğru mu yaptım?

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Onur
N11 500 TL indirim vereceğini ve mağazaya yaptırım uygulayacağını söyledi boş muhabbet yaptılar yani
THH başvuru yapın eğer ki kartı istiyorsanız.
n11 ekran görüntülerini alın stok yok diyip iptal etti ama zam yapıp tekrardan satmaya devam ediyor diye

mallybu72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mali
THH başvuru yapın eğer ki kartı istiyorsanız.
n11 ekran görüntülerini alın stok yok diyip iptal etti ama zam yapıp tekrardan satmaya devam ediyor diye
Evet kartı almak istiyorum THH basvurusı edevletten mi yapılıyor ve n11i mi yoksa satıcı firmayı mı şikayet etmem gerekiyor

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Onur
Evet kartı almak istiyorum THH basvurusı edevletten mi yapılıyor ve n11i mi yoksa satıcı firmayı mı şikayet etmem gerekiyor
edevlet şifresiyle giriş yapıyorsun aldığın kredi kartı veya banka kartı kimin ise onun başvuru yapması lazım
kart kim satıyorsa onu şikayet edeceksiniz.

isterseniz öncesinde firmaya mesaj atın stok yok diyip iptal ettiniz ama 55K tekrardan satıyorsunuz sizi THH şikayet edeceğim derseniz belki kartı gönderir size

mallybu72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mali
edevlet şifresiyle giriş yapıyorsun aldığın kredi kartı veya banka kartı kimin ise onun başvuru yapması lazım
kart kim satıyorsa onu şikayet edeceksiniz.

isterseniz öncesinde firmaya mesaj atın stok yok diyip iptal ettiniz ama 55K tekrardan satıyorsunuz sizi THH şikayet edeceğim derseniz belki kartı gönderir size
firmaya yazdım cevap yazmadı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
KArdeşim thh ile uğraş ama çok uzun süreç lanet gelsin :( üzüldüm bak şansını dene ama 6 ay 1 seneyi gözden çıkar

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
mehmet ali oğuz
Top Bottom