🔥İndirim 🔥Gainward Rtx3060 Ghost 12gb 6.799'TL🔥

link kırık + bu ekran kartı ile ilgili bu fiyata benim konum var diğer konu'daki konu teşhir ürünü?
1682277723945.png

forum linki atmayı bi beceremedim neyse teşhir diye belirtilmemiş ve yine sıfır üründü satıcı da trendyoldu ?

1.5 hafta falan oluyor sanırım bu ürünü göreli. O zaman da aynı fiyattaydı.

Alıntıyı görüntüle

forum linki atmayı bi beceremedim neyse teşhir diye belirtilmemiş yine sıfır ürün muhtemelen satıcı da trendyol diye hatırlıyorum
konu açarken çıkmadı bu konular dikkat ediyorum konu açmadan sıfır teşhir bilinmiyor konuda fakat ben ve paylaşan kişi forum'dakilerin iyiliği uygun fiyata alması için paylaşıyoruz takılmamak lazım bu tarz şeylere bence. amacımız aynı forum'daki dostların uygun fiyata alması. hata yapabiliriz önemli olan saygı sevgi çerçevesinde bunu bildirmek vs.

konu açarken çıkmadı bu konular dikkat ediyorum konu açmadan sıfır teşhir bilinmiyor konuda fakat ben ve paylaşan kişi forum'dakilerin iyiliği uygun fiyata alması için paylaşıyoruz takılmamak lazım bu tarz şeylere bence. amacımız aynı forum'daki dostların uygun fiyata alması. hata yapabiliriz önemli olan saygı sevgi çerçevesinde bunu bildirmek vs.
ya ben sorun etmiyorum da arkadaşa biraz ters çıkışmışsın o yüzden söylemek istedim

18 Nisanda bu fiyattan aldım gördüğüm kadarıyla hala aynı fiyat kasam nzxt 510i 70 dereceyi aşmadı,kart taş gibi çalışıyor
Kardeşime aldırdım aşırı memnun rx 6600 dan sonra, ben de dayanamadım kendime de sipariş geçtim :D

herhalde tırla 1000 stok vs geldi 100 vs olsa çoktan bitmişti çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,461
Üyeler
184,934
Son üye
blue-mc
Geri