hedef 1 milyon penaltıİcardi az formunda olsaydı 2-3 atabilirdik . Biraz kendine çeki düzen vermesi gerekiyor bence
Post automatically merged:
uyumuşum macı izlerken sonlara doğru kalktım biraz sıkıcıydı maç bana öyle geldi belki yorgunluktanda olabilir.
ya kanka gözünü seveyim bunu söyleyeceğiniz son takımız ilk pozisyonda penaltımız verilmedi bile. nerenle izliyon senhedef 1 milyon penaltı
wandaya söylemeniz lazım onuİcardi az formunda olsaydı 2-3 atabilirdik . Biraz kendine çeki düzen vermesi gerekiyor bence
Post automatically merged:
uyumuşum macı izlerken sonlara doğru kalktım biraz sıkıcıydı maç bana öyle geldi belki yorgunluktanda olabilir.
galatasaray ve fenerbahçe için penaltı atmak gol atmaktan daha kolay kabul edelimya kanka gözünü seveyim bunu söyleyeceğiniz son takımız ilk pozisyonda penaltımız verilmedi bile. nerenle izliyon sen
Fenerbahçe için geçerli o sadece.galatasaray ve fenerbahçe için penaltı atmak gol atmaktan daha kolay kabul edelim
galatasaray son haftalar dışına ne zaman penaltı atıyordu kanka ?galatasaray ve fenerbahçe için penaltı atmak gol atmaktan daha kolay kabul edelim