Ahmet Çakar değil, futboldan birazcık anlayan penaltı olduğunu anlar.Ahmet çakar fenerli
Normal değil mi?
Kabul etmeme sebebim adam keremin ayagına vuruyor.
Yahu dostum Türkçe bilmiyor musun sen? Ne yazsam yanlış anlıyorsun.
GYK12 isimli arkadaş ilk sayfada dedi ya hani "geçen hafta penaltımızı vermediler ağlamayın" diye. Onu diyorum. Heceleyerek mi anlatayım?
Dostum uefa ts yi gönderdi demekki ts şampiyon senin için başka kriter olabilir ama benim için yokAynen dostum devam et böyle hayal dünyanda yaşamaya
Son Dakika Haberi | Fenerbahçe şike davasında aklandı! Aziz Yıldırım'a beraat
F.Bahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile eski yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu’nun da aralarında bulunduğu 23 kişi beraat ederken, 2 sanığın...www.hurriyet.com.tr
Belli izlemişsin 90+5 de atılan gol ile averaj sayeainde 1. olunuyor ve Trabzonlular gibi ağlıyorsunuz.izledim zaten eski fbli oyuncular ne güzel hatır şikesi yapıyor
Bu hatır şikesi yapmadığını gösteriyor mu ?Belli izlemişsin 90+5 de atılan gol ile averaj sayeainde 1. olunuyor ve Trabzonlular gibi ağlıyorsunuz.
Yazdığın mrsajlarla bikgin olmadığını da öğrendik.
Sana bir şey soracağım geçen hafta gs nin hakkı yenmedi mi ?fb liler ne diyordu hakemler insan hata yapabilir sözünüzün arkasında durunAhmet Çakar değil, futboldan birazcık anlayan penaltı olduğunu anlar.
Dostum yeterli kadar bildiğimi düşünüyorum.Ahmet Çakar değil, futboldan birazcık anlayan penaltı olduğunu anlar.
O zaman niye şl gitmedi ?Acıdım sana. Trabzonlular ne derse inanın.
2010-2011 şampiyonu Fenerbahçedir. O minnak 35 senedir şampuan olan Trabzon ağlayınca önümüze posta koyfular neyse ki öcümüzü PSV aldı. Kaçtı ya baya farkla yenmişti PSV?
aynen fener temiz broAcıdım sana. Trabzonlular ne derse inanın.
2010-2011 şampiyonu Fenerbahçedir. O minnak 35 senedir şampuan olan Trabzon ağlayınca önümüze posta koyfular neyse ki öcümüzü PSV aldı. Kaçtı ya baya farkla yenmişti PSV?