Neler Yeni

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa Düşünceleriniz Neler Maçla İlgili

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O zaman niye şl gitmedi ?
Benim gözümde tek kriter uefanın belirlediği sıra senin içim farklı olabilir .
O zaman şuan UEFA'da rn fazla puan toplayanlar 1. Beşiktaş 2. Fenerbahçe

Kaç senedir gidemeyen takım ve her sene giden Galatasaray vizyonu. Gülme seansı.

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
Bence sahanında kötü olmasından kaynaklı iki takımda kötüydü.
Sahanın boydan boya ortası berbattı çoğu top oralarda öldü.
Sizin düşünceleriniz neler?
Burada hakem diye yazanlara tek diyecek lafım var kadıköyde ve geçen hafta verilmeyen kırmızı kartlar ve bizim penaltımız olunca konuşmayanlar şimdi penaltı diyor fanatiklik yapıyorsunuz yazık size acıyorum. LİDERE SELAM DURUN!

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
5 senedir bir yere gidemiyor diyen sizsiniz. Hadi oturun buna da gülün. Son 5 sene bir yere gidemeyen Fenerbahçe, Galatasaraydan fazla puan toplamış.
Yo şl ye gidemedi avrupada puan toplamak daha kolay biz avrupaya hiç gitmedik ful şl ye gittik öyle anca geçiyorsunuz :)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
13 yıldır sizi göremiyoruz tabi o zaman olmadığın için fenerin düşürdüğünü hatırlamazsın
O yüzden çeyrek oynayan Fener ve düşürüyor. Futbol bilgin yok senin. Fenerbahçe çoğu katıldığı müsabakadan bir üst tura çıkmıştır. 13 yıl önce prime dönemi olan Fenerbahçeye düşürüyor diyorsan şüphelendim senden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yo şl ye gidemedi avrupada puan toplamak daha kolay biz avrupaya hiç gitmedik ful şl ye gittik öyle anca geçiyorsunuz :)
Gidip 4.çıkmak. Tebrikler. Gruplardan 3.çıkabilme denen bir şey var.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
O yüzden çeyrek oynayan Fener ve düşürüyor. Futbol bilgin yok senin. Fenerbahçe çoğu katılfığı müsabakadan bir üst tura çıkmıştır. 13 yıl önce prime dönemi olan Fenerbahçeye düşürüyor diyorsan şüphelendim senden.
Beniim demk istediğim fener nadir gittiği için hatırlamazsın evet aziz parası sayesinde başarılı oldunuz

O yüzden çeyrek oynayan Fener ve düşürüyor. Futbol bilgin yok senin. Fenerbahçe çoğu katılfığı müsabakadan bir üst tura çıkmıştır. 13 yıl önce prime dönemi olan Fenerbahçeye düşürüyor diyorsan şüphelendim senden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidip 4.çıkmak. Tebrikler. Gruplardan 3.çıkabilme denen bir şey var.
evet 2 kere son 32 ye düştük ama 6 maç avrupada ıoynamadık o maçları oynasak sizi gömerdik

Aziz Yıldıtım sayesinde biz sürrkli stadı ve kompleksleri yeniledik. O Ali koç. 😆
Yoo aziz yıldırım şl ye gittiğinde kasaya para koyuyordu bu bir gerçek fener o kadar parayı nerden bulsun bu arda o seni engelledi boş yapıyorsun diye bede engelledim acaba sonra bir şey yazdımı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom