Öncelikle belirteyim ben trabzonlu değilim sadece ülkesinin ligini ilk 2 sırada bitirenlerin kolayca şampiyonlar ligine girmesini isteyen takımlarımızın avrupa köy takımlarından fark yememesini isteyen sıradan bir futbolseverim eğer bu beni hamsi yapıyorsa evet ben bir hamsiyim her takımın kendine özgü köklü bir tarihi vardır ve bu tarihler yine aynı ülkenin takımları tarafından saçma saçma lakaplar takılarak bu tarihlere zarar verilmesini istemiyorum saygılar.Diagne işte knk yarın ronaldoyla kıyaslanır bugün boş kale kaçırır ama çok iyi insan yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
E trabzonun hamsisi meşhurdur uşak bak orta sahasına HAMSİ(k)
Holiganlığı yapan sensin?Asıl sana yazık kardeşim holiganlık berbat bir şey birbirimize laf ata ata ülke puanını dibe çaktık
bakın ben bjkliyim ama gs yi seviyorum fakat takım cidden kötü yönetiliyorgs çok kötü yönetiliyor daha iyi yerleri hakediyor her Türk takımı ggibi
Ben ne zaman holiganlık yaptım? Acaba bir örnek verHoliganlığı yapan sensin?
Olsun bizim Uefa Kupamız Va ulti attım öldün acil gol bulmamız lazımAga Söylemek İstemiyorum ama , Sizin Taraftarların Yenildikleri Zaman Kullandıkları Bir Ulti Var ,
"Olsun bizim Uefa Kupamız Var"
Böyle Diye Diye , Avrupa Ligine Bile Zor Gider Oldunuz.
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorumArtık tartışmaya son verin bu sene Sivasspor da Galatasaray da Trabzonspor da vasat bir oyun oynadı Avrupa da şuan TS maçını izliyorum ama bu kadar berbat bir maç izlediğimi hatırlamıyorum , kaleye gelen 4 toptan 2 si gol oldu Uğurcan çok Hata yaptı Sivas'ı geçiyorum cidden hayal kırıklığına uğradım Galatasaray bırak şl yı avrupa ligine giderse taraftarın şükür etmesi lazım ki bu oyunla çok ama çok zor Galatasaray tamamen saçmaladı ve artık birbirinze çamur atmayı bırakın ve Avrupa'da ki grup temsilcilerimizi destekleyin . Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı destekleyin çünkü sizin tuttuğunuz takımlar başarı elde edemedi ülke puanını düşürdü. Halen birbirinize suç atıyorsunuz ama farkında bile değilsiniz tuttuğunuz takımlar futbolu oynayamıyor bile.
f@tih yönetimiyorrrrr bir gs li olarakbakın ben bjkliyim ama gs yi seviyorum fakat takım cidden kötü yönetiliyor
Ben ne zaman holiganlık yaptım? Acaba bir örnek ver
.d.d.d.d.d.dÖff forumada salatasaraycılar şampuan bahçeciler 8 taşcılar gelmiş
Bu holiganlığa mı giriyor sorabilir miyim hiç alakası yok sadece holiganlık yapanlar gelmiş dedim.d.d.d.d.d.d
Gerçekten çok mantıksız.d.d.d.d.d.d