Neler Yeni

GALATASARAY 2 RANDERS 1 (BITTI)

Ciguli0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ciguli
Fanatik bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi seyir zevki yüksek bir maç izlettirdiği için teşekkür ediyor şuan izlediğimiz maç içinse gram zevk almıyorum ilk yarı bitmeden kapattım maçı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Diagne işte knk yarın ronaldoyla kıyaslanır bugün boş kale kaçırır :D ama çok iyi insan yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

E trabzonun hamsisi meşhurdur uşak bak orta sahasına HAMSİ(k)
Öncelikle belirteyim ben trabzonlu değilim sadece ülkesinin ligini ilk 2 sırada bitirenlerin kolayca şampiyonlar ligine girmesini isteyen takımlarımızın avrupa köy takımlarından fark yememesini isteyen sıradan bir futbolseverim eğer bu beni hamsi yapıyorsa evet ben bir hamsiyim her takımın kendine özgü köklü bir tarihi vardır ve bu tarihler yine aynı ülkenin takımları tarafından saçma saçma lakaplar takılarak bu tarihlere zarar verilmesini istemiyorum saygılar.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

The GodFather

80+ Silver
fatih gitmeli bence bu taraftarlar sanki tapıyor ne bu sevda yönettiği yurtdışı maçlarının %90'ınını kaybettik yazıklar olsun

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Artık tartışmaya son verin bu sene Sivasspor da Galatasaray da Trabzonspor da vasat bir oyun oynadı Avrupa da şuan TS maçını izliyorum ama bu kadar berbat bir maç izlediğimi hatırlamıyorum , kaleye gelen 4 toptan 2 si gol oldu Uğurcan çok Hata yaptı Sivas'ı geçiyorum cidden hayal kırıklığına uğradım Galatasaray bırak şl yı avrupa ligine giderse taraftarın şükür etmesi lazım ki bu oyunla çok ama çok zor Galatasaray tamamen saçmaladı ve artık birbirinze çamur atmayı bırakın ve Avrupa'da ki grup temsilcilerimizi destekleyin . Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı destekleyin çünkü sizin tuttuğunuz takımlar başarı elde edemedi ülke puanını düşürdü. Halen birbirinize suç atıyorsunuz ama farkında bile değilsiniz tuttuğunuz takımlar futbolu oynayamıyor bile.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,948
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Aga Söylemek İstemiyorum ama , Sizin Taraftarların Yenildikleri Zaman Kullandıkları Bir Ulti Var ,
"Olsun bizim Uefa Kupamız Var"
Böyle Diye Diye , Avrupa Ligine Bile Zor Gider Oldunuz.
Olsun bizim Uefa Kupamız Va ulti attım öldün o.O2 acil gol bulmamız lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Artık tartışmaya son verin bu sene Sivasspor da Galatasaray da Trabzonspor da vasat bir oyun oynadı Avrupa da şuan TS maçını izliyorum ama bu kadar berbat bir maç izlediğimi hatırlamıyorum , kaleye gelen 4 toptan 2 si gol oldu Uğurcan çok Hata yaptı Sivas'ı geçiyorum cidden hayal kırıklığına uğradım Galatasaray bırak şl yı avrupa ligine giderse taraftarın şükür etmesi lazım ki bu oyunla çok ama çok zor Galatasaray tamamen saçmaladı ve artık birbirinze çamur atmayı bırakın ve Avrupa'da ki grup temsilcilerimizi destekleyin . Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı destekleyin çünkü sizin tuttuğunuz takımlar başarı elde edemedi ülke puanını düşürdü. Halen birbirinize suç atıyorsunuz ama farkında bile değilsiniz tuttuğunuz takımlar futbolu oynayamıyor bile.
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex