Galatasaray 3-3 Kasımpaşa

Ha söylemeyi unuttum, Jakobs topa çıkarken kollarını az kapa la, T-pose verir gibi zıplıyor iki defa VAR'a gidildi. Hakem de ayrı sıkıntılı her iki karar 4-5 dakika sürdü mübarek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok lan şimdiden diyoruz merak etme :D
Geçen yürüyorlardı hocam yine. Siz ne zaman kurtulacaksınız bu yönetimden sksksks

Ha söylemeyi unuttum, Jakobs topa çıkarken kollarını az kapa la, T-pose verir gibi zıplıyor iki defa VAR'a gidildi. Hakem de ayrı sıkıntılı her iki karar 4-5 dakika sürdü mübarek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen yürüyorlardı hocam yine. Siz ne zaman kurtulacaksınız bu yönetimden sksksks
zor bizim iş biz alıştık lan 1 gün sonra kendime geliyorum .D

Olm kuponu yatırdı yaa, normalde 4,5 üst oynamıştım. Garanti olsun diye geri MS1 yaptım yattık. Dakika 75-80'den önce değişiklik yapmayan Okan Buruk en önemli 2 adamı çıkarıyo.

Olm kuponu yatırdı yaa, normalde 4,5 üst oynamıştım. Garanti olsun diye geri MS1 yaptım yattık. Dakika 75-80'den önce değişiklik yapmayan Okan Buruk en önemli 2 adamı çıkarıyo.

Spor Toto'yu da devrettirdi yüksek ihtimal.

İlk yarı bitmeden 3 gol gelince kapattım. Kasımpaşa da atak yoktu etki yoktu GS artık skorun üstüne yatar bulursa 1-2 pozisyonu belki gol yapar diye.

Skor olarak öndeyken yatarsında, ölüm uykusuna yatip 3 gol yemek ne?

Beşiktaş'a 5 gol yemekten daha tuhafıma gitti o kadroya o ilk yarıdaki oyuna rağmen.

Bilseydim full izlerdim maçı.

İlk yarı bitmeden 3 gol gelince kapattım. Kasımpaşa da atak yoktu etki yoktu GS artık skorun üstüne yatar bulursa 1-2 pozisyonu belki gol yapar diye.

Skor olarak öndeyken yatarsında, ölüm uykusuna yatip 3 gol yemek ne?

Beşiktaş'a 5 gol yemekten daha tuhafıma gitti o kadroya o ilk yarıdaki oyuna rağmen.

Bilseydim full izlerdim maçı.
2. yarı da şut bile çekmemişler hacı

Okan hoca bu maçtan ders çıkartamazsa bu olayı tekrar yaşarız.

okan buruk yine elleriyle verdi maçı. böyle pahalı bir takım böyle bir ligde 3-0'dan kendi evinde maç veremez. bu sezon sınıfta kaldı. biyerleri kadayıf olmuş morukinyo olmasa herkes büyük sövüyordu o günden bu güne.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,160
Üyeler
188,210
Son üye
luxetveritas
Geri