🔥İndirim Galatasaray 5 yıldız deplasman forması -1345 TL (GSSTORE)

Taraftar forması almam diyeceğim de yani, fiyatlar artık normal değil. Eskiden ben 3 yıldızdan 4 yıldıza geçtiğimizde 25 liraya fermuarlı ceketlerden almıştım 3 tane Nike Outlet mağazalarında. GsStore'dan bir önceki sezon forması olarak 11 tane forma almışlığım var çünkü bedavaydı outlette. Şimdi çok uçuk fiyatlar gibi geliyor bana bilmiyorum

beyaz daha hoş gibi sizce? bide 183üm 75kiloyum large olur mu?
xl daha iyi olur dar göstermemesi açısından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taraftar forması almam diyeceğim de yani, fiyatlar artık normal değil. Eskiden ben 3 yıldızdan 4 yıldıza geçtiğimizde 25 liraya fermuarlı ceketlerden almıştım 3 tane Nike Outlet mağazalarında. GsStore'dan bir önceki sezon forması olarak 11 tane forma almışlığım var çünkü bedavaydı outlette. Şimdi çok uçuk fiyatlar gibi geliyor bana bilmiyorum
25 liraya aldığın dönemli aynı dönemde olsak haklısında şuan gayet makul bi fiyat

hiç forman yok orijinal formam yok hatta çocukluk hariç GS formam hiç olmadı. almaya niyetlenip GS store'a gittim, fiyatlar ayrı bir de 3k olanın baskıları daha satılmadan sökülmüştü sonrasında vazgeçtim bu yılın başında

25 liraya aldığın dönemli aynı dönemde olsak haklısında şuan gayet makul bi fiyat
Xl fazla gelmesin hocam. normal kilolu biriyim. eğer dar kesim ise ve 183 boya xl gidicekse onu alayım en fazla obezken giyerim.

1759700962910.webp

şu trendyol kalmalı mı

sepete gelmiyor

badge baskı önerir misiniz beyler?

ya kral 2dk söyle badge baskı önerir misin çekem şundan

sepete gelmiyor
kredi kartı giriyorum sayfayı yeniliyor.

Son düzenleme:
Geri