catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 636
Kimse sana bedava bir şey vermeyecek dostumBedava verseler almam.
Kimse sana bedava bir şey vermeyecek dostumBedava verseler almam.
bedava verseler varya yere yatar abi altıda yokmu diye elini açardın yeme bizi simdi.Bedava verseler almam.
Ndombele için olanı da beğendim o da alınabilir.Ziyechinki güzelmiş de diğerleri toz bezi
tshirt malı nasıl![]()
Galatasaray Victor Nelsson Design FC T-Shirt E232381
Galatasaray Victor Nelsson Design FC T-Shirt E232381 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!www.gsstore.org
![]()
Galatasaray Tetê Design FC T-shirt E232265
Galatasaray Tetê Design FC T-shirt E232265 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!www.gsstore.org
![]()
Galatasaray Tanguy Ndombele Design FC T-Shirt E232384
Galatasaray Tanguy Ndombele Design FC T-Shirt E232384 ve diğer Giyim modellerini görmek için tıklayın! İndirimli yeni sezon ürünlerini keşfedin!www.gsstore.org
İnce polyester. Terleyince pis pis kokan kumaş.tshirt malı nasıl
Tete için olanı da ben beğenmiştim ama hiçbir yerde fotoğrafı bir şeyi yok. Alınır mı acaba.Ndombele için olanı da beğendim o da alınabilir.
AynenBedava verseler almam.
Tete İçin Olanı Ben Beğenmedim Ama Ucuz Alınır Evde Giymek İçin Alırımİnce polyester. Terleyince pis pis kokan kumaş.
Tete için olanı da ben beğenmiştim ama hiçbir yerde fotoğrafı bir şeyi yok. Alınır mı acaba.
İnce polyester. Terleyince pis pis kokan kumaş.
Tete için olanı da ben beğenmiştim ama hiçbir yerde fotoğrafı bir şeyi yok. Alınır mı acaba.
pekı bedenlerı ıle ılgılı bılgınız var mı ? 1 beden buyuk alınız yazılmıs 1 tanesıne acaba hepsı ıcın gecerlı mıdırAynen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tete İçin Olanı Ben Beğenmedim Ama Ucuz Alınır Evde Giymek İçin Alırım
Bence Hepsi İçin Geçerlidir Aynı Boyutta Seri Yapmışlardırpekı bedenlerı ıle ılgılı bılgınız var mı ? 1 beden buyuk alınız yazılmıs 1 tanesıne acaba hepsı ıcın gecerlı mıdır
ekonomi kötü bu devirde kimse kimseye bedava bir şey vermez tabii. 1 tişört 300 lira olmuş indirimli fiyatıKimse sana bedava bir şey vermeyecek dostum
İndirimli fiyatı 300 lira değil. Normal fiyatı 300 lira. Maliyeti 50 lira bile değildir onun. 850 lira fiyat etiketiyle satılma nedeni "kulübe destek". Bunun ekonomiyle bir alakası yok. Kâr marjı ahlâksız derecede yüksek. LCW mağazalarına gidersen 120-150 liraya pamuk tişörtler satılıyor.ekonomi kötü bu devirde kimse kimseye bedava bir şey vermez tabii. 1 tişört 300 lira olmuş indirimli fiyatı