Neler Yeni

Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Galatasaraylı olarak şampiyonluğu haketmediğimizi düşünüyorum. Umarım beşiktaş olur.

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Rakip oyuncunun dişleri dökülmüş adam kırmızı kırmızı değil diyor :D

fayuk_w

80+ Bronze
GS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?
mustafaya yazık oldu

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Berkecan Ergin
GS'ye karşı çok ciddi lobi var.
Karşıda ülkenin gelirinin yarısına sahip koç holding var. albayrak bile koç holdinge çalışıyor. yani adamların başkanı ülkenin en zengin ailesinden. lobi olur tabi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kutay Memiş
GS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?
kardeşim maalesef bu ligde kararlar forma rengine göre veriliyor kardeşim geçen haftaki trabzon fener maçında valencia'nın bakasetas'a yaptığı müdahalede düdük bile çalmamıştı

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Rakip oyuncunun dişleri dökülmüş adam kırmızı kırmızı değil diyor :D
ankara gücü oyuncusu mustafaya doğru geliyor mustafaya doğru gelirken mustafa koşuyor ve dirseği geliyor adam serbest vuruş yada sarı kart olması lazımdı kırmızı kart olmamış bence (pozisyonu defalarca izledim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
ankara gücü oyuncusu mustafaya doğru geliyor mustafaya doğru gelirken mustafa koşuyor ve dirseği geliyor adam serbest vuruş yada sarı kart olması lazımdı kırmızı kart olmamış bence (pozisyonu defalarca izledim)

yandan görüntüsüne bakın dikkatlice

peki fenerbahçe trabzon maçında valencia'nın bakasetas'a attığı dirsek onda düdük bile çalmadı
biz o maçı konuşmuyoruz şuan bu maçtayız o konuşulmuş tartışılmış bitmiş konu biz şuan ankara gücü galatasaray maçına bakıyoruz

MR. Salieri

80+ Bronze
Bunu bir fenerli olarak yazıyorum, maçı kazanıcaksan hakemide yeniceksin arkadaş, bunu BJK GS FB ile alakası yok herkese çifte standart var. ( GÖZTEPE MAÇINDA SON DAKİKADA SİNAN GÜMÜŞE YAPILAN AÇIK PENALTI, BUNU SÖYLEMİYORLAR AMA BAKASETASA YAPILAN PENALTIYMIŞ YERSEN..)

peki fenerbahçe trabzon maçında valencia'nın bakasetas'a attığı dirsek onda düdük bile çalmadı

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Puahahahahahha çifte standart var evet, Galatasaray'a penaltı verilir ama Beşiktaş ve fenerbahçe ye aynı pozisyon verilmez, Galatasaray maçında federasyondan aradılar diye ses duyuldu ve bunu herkes biliyor zaten, evet çifte standart VAR. Galatasaray a VAR ama bize Yok.

Top Bottom