bende sizin haketmediğinizi düşünüyorum (hak eden kazansın ve kim olursa şampiyon ilk ben açacağım konu ve onu tebrik edeceğim)Galatasaraylı olarak şampiyonluğu haketmediğimizi düşünüyorum. Umarım beşiktaş olur.
La yenilmişiz.
Neyse unlucky diyelim.
mustafaya yazık olduGS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?
Karşıda ülkenin gelirinin yarısına sahip koç holding var. albayrak bile koç holdinge çalışıyor. yani adamların başkanı ülkenin en zengin ailesinden. lobi olur tabiGS'ye karşı çok ciddi lobi var.
kardeşim maalesef bu ligde kararlar forma rengine göre veriliyor kardeşim geçen haftaki trabzon fener maçında valencia'nın bakasetas'a yaptığı müdahalede düdük bile çalmamıştıGS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?
ankara gücü oyuncusu mustafaya doğru geliyor mustafaya doğru gelirken mustafa koşuyor ve dirseği geliyor adam serbest vuruş yada sarı kart olması lazımdı kırmızı kart olmamış bence (pozisyonu defalarca izledim)Rakip oyuncunun dişleri dökülmüş adam kırmızı kırmızı değil diyor
peki fenerbahçe trabzon maçında valencia'nın bakasetas'a attığı dirsek onda düdük bile çalmadıKırmızı kart pozisyonu, Mostafa dirsek koydu adama kırmızı yedi.
yandan görüntüsüne bakın dikkatliceankara gücü oyuncusu mustafaya doğru geliyor mustafaya doğru gelirken mustafa koşuyor ve dirseği geliyor adam serbest vuruş yada sarı kart olması lazımdı kırmızı kart olmamış bence (pozisyonu defalarca izledim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
biz o maçı konuşmuyoruz şuan bu maçtayız o konuşulmuş tartışılmış bitmiş konu biz şuan ankara gücü galatasaray maçına bakıyoruzpeki fenerbahçe trabzon maçında valencia'nın bakasetas'a attığı dirsek onda düdük bile çalmadı
peki fenerbahçe trabzon maçında valencia'nın bakasetas'a attığı dirsek onda düdük bile çalmadı
Puahahahahahha çifte standart var evet, Galatasaray'a penaltı verilir ama Beşiktaş ve fenerbahçe ye aynı pozisyon verilmez, Galatasaray maçında federasyondan aradılar diye ses duyuldu ve bunu herkes biliyor zaten, evet çifte standart VAR. Galatasaray a VAR ama bize Yok.GS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?