Neler Yeni

Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Her takım kaybettiğinde aynı şeye ağlıyor HAKEM Fenerbahçeli olarak söylüyorum takımlarımızın ağlamayı kesmesi lazım
Adamsın katılıyorum abi burada ağlıyoruz haftaya maç kazanıyoruz Avrupa’da hiçbirşey yapamıyoruz ağlayarak futbolumuz da daha kötüye gidiyor farkına varmamız lazım artık

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Eğer kıracak bir şey söylediysem affola iyi sohbetler haddim değildir ama insanlara bu kadar ters davranarak arpa boyu yol alamazsınız
Bu tür şeylerde fanatiğimdir, ben sizi kırdıysam özür dilerim asıl. Maç hakkında konuştum, lig hakkında değil. O yüzden sert çıkıştım.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Adamsın katılıyorum abi burada ağlıyoruz haftaya maç kazanıyoruz Avrupa’da hiçbirşey yapamıyoruz ağlayarak futbolumuz da daha kötüye gidiyor farkına varmamız lazım artık
Avrupa'da Galatasaray 6 yedi Beşiktaş 5 yedi Fenerbahçe 12 yıldır gidemiyor ehü diyeceğimize destek verseydik şu an bir takımımızın daha avrupa kupası vardı

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Arkadaşlar bu sene FB'yi şampiyon yapmaya çalışıyorlar.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Avrupa'da Galatasaray 6 yedi Beşiktaş 5 yedi Fenerbahçe 12 yıldır gidemiyor ehü diyeceğimize destek verseydik şu an bir takımımızın daha avrupa kupası vardı
konumuz şuan bu değil biz galatasaray ve ankara gücü maçının hakkında konuşuyoruz ve konuda bunun üzerine açılmış başka konular sokma teşekkür ederim

Top Bottom