Adamsın katılıyorum abi burada ağlıyoruz haftaya maç kazanıyoruz Avrupa’da hiçbirşey yapamıyoruz ağlayarak futbolumuz da daha kötüye gidiyor farkına varmamız lazım artıkHer takım kaybettiğinde aynı şeye ağlıyor HAKEM Fenerbahçeli olarak söylüyorum takımlarımızın ağlamayı kesmesi lazım
Eğer kıracak bir şey söylediysem affola iyi sohbetler haddim değildir ama insanlara bu kadar ters davranarak arpa boyu yol alamazsınızBenim konum bu maç hakkında.
Bu tür şeylerde fanatiğimdir, ben sizi kırdıysam özür dilerim asıl. Maç hakkında konuştum, lig hakkında değil. O yüzden sert çıkıştım.Eğer kıracak bir şey söylediysem affola iyi sohbetler haddim değildir ama insanlara bu kadar ters davranarak arpa boyu yol alamazsınız
Avrupa'da Galatasaray 6 yedi Beşiktaş 5 yedi Fenerbahçe 12 yıldır gidemiyor ehü diyeceğimize destek verseydik şu an bir takımımızın daha avrupa kupası vardıAdamsın katılıyorum abi burada ağlıyoruz haftaya maç kazanıyoruz Avrupa’da hiçbirşey yapamıyoruz ağlayarak futbolumuz da daha kötüye gidiyor farkına varmamız lazım artık
Fanatiklik insan gözünü kör ediyor boşver takılmaEğer kıracak bir şey söylediysem affola iyi sohbetler haddim değildir ama insanlara bu kadar ters davranarak arpa boyu yol alamazsınız
Onu gidiceksin başkanın Ali Koç'a söyleyeceksin.Her takım kaybettiğinde aynı şeye ağlıyor HAKEM Fenerbahçeli olarak söylüyorum takımlarımızın ağlamayı kesmesi lazım
Onu Galatasaray şampiyonlar ligi finali oynasa desteklemem diyen @Akın Taşkan'a söyleyeceksin.Avrupa'da Galatasaray 6 yedi Beşiktaş 5 yedi Fenerbahçe 12 yıldır gidemiyor ehü diyeceğimize destek verseydik şu an bir takımımızın daha avrupa kupası vardı
Çoğul katma abicim hiçbir zaman burada futbol tartışmadım konu da açmadım açmam daSize yapılsa eminim ki küfürler havada uçuşmuştu çoktan, iyi ki ağzımı açmıyorum.
Genel olarak konuştum.Çoğul katma abicim hiçbir zaman burada futbol tartışmadım konu da açmadım açmam da
La yok, olursa BJK olur. Onlar ellerini yüzlerine bulaştırırlar.Arkadaşlar bu sene FB'yi şampiyon yapmaya çalışıyorlar.
konumuz şuan bu değil biz galatasaray ve ankara gücü maçının hakkında konuşuyoruz ve konuda bunun üzerine açılmış başka konular sokma teşekkür ederimAvrupa'da Galatasaray 6 yedi Beşiktaş 5 yedi Fenerbahçe 12 yıldır gidemiyor ehü diyeceğimize destek verseydik şu an bir takımımızın daha avrupa kupası vardı