Neler Yeni

Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nihat Özdemir.
He şu tff başkanı, herşeyi yapan o zaten sırf onyekuru nın pozisyonu gol olsundiye ofsayt çizgisi hem yamuk çizildi hemde adamın arkasını büyülttüler. Sorarlarsa fenerasyon dersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kutay Memiş
Bunu bir fenerli olarak yazıyorum, maçı kazanıcaksan hakemide yeniceksin arkadaş, bunu BJK GS FB ile alakası yok herkese çifte standart var. ( GÖZTEPE MAÇINDA SON DAKİKADA SİNAN GÜMÜŞE YAPILAN AÇIK PENALTI, BUNU SÖYLEMİYORLAR AMA BAKASETASA YAPILAN PENALTIYMIŞ YERSEN..)
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim sinan'ın pozisyonunu izlemedim ama bakasetasa yapılan müdahale NET PENALTI

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Mustafa direkt olarak kötü niyetli bir şekilde dirsek atıyor ve siz kırmızı olmasaydı çevirebilirdik mi diyorsunuz ? hahahahahaha

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Bir daha futbol konularına mesaj atmayacağım. Ban yiyorum arkadaş!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
GS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?
Bak harbi söylüyorum, özellikle de bu ara bu mesele çok arttı.

Her gün futbol kavgası etmekten bıkmadınız mı? Benim bile konulara girmememe rağmen ruhum sıkıldı olm neyse ne işte saçma sapan milleti birbirine triggerlamayın artık.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Mustafa direkt olarak kötü niyetli bir şekilde dirsek atıyor ve siz kırmızı olmasaydı çevirebilirdik mi diyorsunuz ? hahahahahaha
Rakibin topla alakası bile yok direkt Mostafaya koşuyor izle görürsün. Sarı olurdu ama kesinlikle kırmızı değil.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Rakibin topla alakası bile yok direkt Mostafaya koşuyor izle görürsün. Sarı olurdu ama kesinlikle kırmızı değil.
sarı diyebilirsiniz ama kırmızı haketmiyordum yerime falcao oynayıp sakatlanacak bruh

Excator23cm

80+ Gold
Galatasarylıyım ama eğer bu kadar önemli bir maç ya dda şampiyonluk maçı 1 kırmızı karta kaybediyorsak sıkıntı bizde demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Mustafaya koşuyor diye mustafanın suratına dirsek mi atması gerekiyor ? Sonuç olarak devam eden bir oyunda kasıtlı bir şekilde kötü niyetli surata bir dirsek var bunun karşılığı net kırmızı karttır

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Mustafaya koşuyor diye mustafanın suratına dirsek mi atması gerekiyor ? Sonuç olarak devam eden bir oyunda kasıtlı bir şekilde kötü niyetli surata bir dirsek var bunun karşılığı net kırmızı karttır
Ne dirseği ya nasıl bakıyorsunuz adam perdeleme yapıyor, rakip Mostofaya koşarak yüzüne getiriyor ve kırmızı alıyor git düzgünce izle.

Top Bottom