Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Nihat Özdemir.Kim asbaşkan?
Nihat Özdemir.Kim asbaşkan?
He şu tff başkanı, herşeyi yapan o zaten sırf onyekuru nın pozisyonu gol olsundiye ofsayt çizgisi hem yamuk çizildi hemde adamın arkasını büyülttüler. Sorarlarsa fenerasyon dersinizNihat Özdemir.
He şu tff başkanı, herşeyi yapan o zaten sırf onyekuru nın pozisyonu gol olsundiye ofsayt çizgisi hem yamuk çizildi hemde adamın arkasını büyülttüler. Sorarlarsa fenerasyon dersiniz
kardeşim sinan'ın pozisyonunu izlemedim ama bakasetasa yapılan müdahale NET PENALTIBunu bir fenerli olarak yazıyorum, maçı kazanıcaksan hakemide yeniceksin arkadaş, bunu BJK GS FB ile alakası yok herkese çifte standart var. ( GÖZTEPE MAÇINDA SON DAKİKADA SİNAN GÜMÜŞE YAPILAN AÇIK PENALTI, BUNU SÖYLEMİYORLAR AMA BAKASETASA YAPILAN PENALTIYMIŞ YERSEN..)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak harbi söylüyorum, özellikle de bu ara bu mesele çok arttı.GS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?
Rakibin topla alakası bile yok direkt Mostafaya koşuyor izle görürsün. Sarı olurdu ama kesinlikle kırmızı değil.Mustafa direkt olarak kötü niyetli bir şekilde dirsek atıyor ve siz kırmızı olmasaydı çevirebilirdik mi diyorsunuz ? hahahahahaha
sarı diyebilirsiniz ama kırmızı haketmiyordum yerime falcao oynayıp sakatlanacak bruhRakibin topla alakası bile yok direkt Mostafaya koşuyor izle görürsün. Sarı olurdu ama kesinlikle kırmızı değil.
Mustafaya koşuyor diye mustafanın suratına dirsek mi atması gerekiyor ? Sonuç olarak devam eden bir oyunda kasıtlı bir şekilde kötü niyetli surata bir dirsek var bunun karşılığı net kırmızı karttırRakibin topla alakası bile yok direkt Mostafaya koşuyor izle görürsün. Sarı olurdu ama kesinlikle kırmızı değil.
Ne dirseği ya nasıl bakıyorsunuz adam perdeleme yapıyor, rakip Mostofaya koşarak yüzüne getiriyor ve kırmızı alıyor git düzgünce izle.Mustafaya koşuyor diye mustafanın suratına dirsek mi atması gerekiyor ? Sonuç olarak devam eden bir oyunda kasıtlı bir şekilde kötü niyetli surata bir dirsek var bunun karşılığı net kırmızı karttır