Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

Nihat Özdemir.
He şu tff başkanı, herşeyi yapan o zaten sırf onyekuru nın pozisyonu gol olsundiye ofsayt çizgisi hem yamuk çizildi hemde adamın arkasını büyülttüler. Sorarlarsa fenerasyon dersiniz

Bunu bir fenerli olarak yazıyorum, maçı kazanıcaksan hakemide yeniceksin arkadaş, bunu BJK GS FB ile alakası yok herkese çifte standart var. ( GÖZTEPE MAÇINDA SON DAKİKADA SİNAN GÜMÜŞE YAPILAN AÇIK PENALTI, BUNU SÖYLEMİYORLAR AMA BAKASETASA YAPILAN PENALTIYMIŞ YERSEN..)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim sinan'ın pozisyonunu izlemedim ama bakasetasa yapılan müdahale NET PENALTI

Mustafa direkt olarak kötü niyetli bir şekilde dirsek atıyor ve siz kırmızı olmasaydı çevirebilirdik mi diyorsunuz ? hahahahahaha

Bir daha futbol konularına mesaj atmayacağım. Ban yiyorum arkadaş!

GS'nin bugünkü AG maçında kötü oynamadığını söyleyemem, yalan söylemiş olurum. Ama Mostafa'nın kırmızı kartından sonra oyun tamamen koptu, çevirme imkanımız olabilirdi. Benim sorum ise şu, çifte standart bir tek GS'ye mi var?
Bak harbi söylüyorum, özellikle de bu ara bu mesele çok arttı.

Her gün futbol kavgası etmekten bıkmadınız mı? Benim bile konulara girmememe rağmen ruhum sıkıldı olm neyse ne işte saçma sapan milleti birbirine triggerlamayın artık.

Mustafa direkt olarak kötü niyetli bir şekilde dirsek atıyor ve siz kırmızı olmasaydı çevirebilirdik mi diyorsunuz ? hahahahahaha
Rakibin topla alakası bile yok direkt Mostafaya koşuyor izle görürsün. Sarı olurdu ama kesinlikle kırmızı değil.

Galatasarylıyım ama eğer bu kadar önemli bir maç ya dda şampiyonluk maçı 1 kırmızı karta kaybediyorsak sıkıntı bizde demektir.

Rakibin topla alakası bile yok direkt Mostafaya koşuyor izle görürsün. Sarı olurdu ama kesinlikle kırmızı değil.
Mustafaya koşuyor diye mustafanın suratına dirsek mi atması gerekiyor ? Sonuç olarak devam eden bir oyunda kasıtlı bir şekilde kötü niyetli surata bir dirsek var bunun karşılığı net kırmızı karttır

Mustafaya koşuyor diye mustafanın suratına dirsek mi atması gerekiyor ? Sonuç olarak devam eden bir oyunda kasıtlı bir şekilde kötü niyetli surata bir dirsek var bunun karşılığı net kırmızı karttır
Ne dirseği ya nasıl bakıyorsunuz adam perdeleme yapıyor, rakip Mostofaya koşarak yüzüne getiriyor ve kırmızı alıyor git düzgünce izle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,869
Üyeler
189,173
Son üye
Sakaryafanı
Geri