Neler Yeni

Galatasaray-Ankaragücü Maçı Hakkında

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Kırmızı kırmızı değil fakat galatasaray kötü oynadı çevirebilir miydi orasını bilmem.
Bu bir tek Beşiktaşa yaradı.
Bay haftası olmasına rağmen liderlik koltuğuna oturdu

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
ankara gücü oyuncusu mustafaya doğru geliyor mustafaya doğru gelirken mustafa koşuyor ve dirseği geliyor adam serbest vuruş yada sarı kart olması lazımdı kırmızı kart olmamış bence (pozisyonu defalarca izledim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen taraflı yaklaşıyorsun bence mustafa normalde koşarken dirsekleri kafa hizasında mı koşuyor rakip oyuncuyu engelleme pozisyonunu koruma çabası var bunu yaparken dikkatli olacaksın eğer olmazsan pozisyonun sertliğine göre sarı yada kırmızı yersin beşiktaş maçında rosiere yapıldı benzer bir faul bu hafta o çok daha yumuşaktı sarı kart aldı malatyasporlu futbolcu farkı oluşturan pozisyonun sertliği

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
yandan görüntüsüne bakın dikkatlice

biz o maçı konuşmuyoruz şuan bu maçtayız o konuşulmuş tartışılmış bitmiş konu biz şuan ankara gücü galatasaray maçına bakıyoruz
Bunu bir fenerli olarak yazıyorum, maçı kazanıcaksan hakemide yeniceksin arkadaş, bunu BJK GS FB ile alakası yok herkese çifte standart var. ( GÖZTEPE MAÇINDA SON DAKİKADA SİNAN GÜMÜŞE YAPILAN AÇIK PENALTI, BUNU SÖYLEMİYORLAR AMA BAKASETASA YAPILAN PENALTIYMIŞ YERSEN..)

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
@Donanımarşivibilader hayırdır çekemiyomusun neye gülüyorsun haline mi?

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Tamamen taraflı yaklaşıyorsun bence mustafa normalde koşarken dirsekleri kafa hizasında mı koşuyor rakip oyuncuyu engelleme pozisyonunu koruma çabası var bunu yaparken dikkatli olacaksın eğer olmazsan pozisyonun sertliğine göre sarı yada kırmızı yersin beşiktaş maçında rosiere yapıldı benzer bir faul bu hafta o çok daha yumuşaktı sarı kart aldı malatyasporlu futbolcu farkı oluşturan pozisyonun sertliği
ben şuan taraflı konuşmuyorum 1 2. cisi adam engellemeye çalışıyor çünkü ankara gücündeki oynayan adam mustafayı ezecek gelişebir bakarmısınız tekrardan

@Donanımarşivibilader hayırdır çekemiyomusun neye gülüyorsun haline mi?
çok güzel yazmışsın hoşuma gitti güldüm ne var bunda al beğeni atayım

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
ben şuan taraflı konuşmuyorum 1 2. cisi adam engellemeye çalışıyor çünkü ankara gücündeki oynayan adam mustafayı ezecek gelişebir bakarmısınız tekrardan

çok güzel yazmışsın hoşuma gitti güldüm ne var bunda al beğeni atayım
Tamam kanka çok sert davrandım kb

MR. Salieri

80+ Bronze
Aynen adam elini yüzüne değirdi çekti sarı yedi.

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Aynen adam elini yüzüne değirdi çekti sarı yedi.
Adam gibi konuşulmuyor yav sizle valla, bide şöyle deneyim, ankara gücü koydu size hadi evinize :D Forumlarda sosyal paylaşım sitelerinde ağlamayın artık bıhdıhhh yaaav

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Puahahahahahha çifte standart var evet, Galatasaray'a penaltı verilir ama Beşiktaş ve fenerbahçe ye aynı pozisyon verilmez, Galatasaray maçında federasyondan aradılar diye ses duyuldu ve bunu herkes biliyor zaten, evet çifte standart VAR. Galatasaray a VAR ama bize Yok.
Senelerdir asbaşkanım dediğiniz adam 2011'den beri şike vakasına rastlamadık diyor. Onu n'apcan?

Top Bottom