Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in Flaş Açıklamaları!

EgoistmanTR01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,735
Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz Bir çok konuda açıklama yapmış:

Futbolcusu Donk için : Donk'un s*ks partilerinden bıktık.
Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler.
Teknik Direktörü Fatih Terim İçin ise: bir ABD'ye gidiyor, bir Bodrum'a... Takım tam çalışamıyor.

Full hali tabikide bu değil ama gündeme bomba gibi düştü.
Benim düşüncem (Beşiktaşlı olarak) böyle açıklama yapamazsın , ben fatih hocanın yerinde olsam maçlara da çıkartmam takımı başkanı istifaya zorlarım.
Sen şampiyonluk iddiası olan bir takımın hocasıyla böyle konuşamazsın.
Sizin düşünceleriniz nelerdir?

:unsure: :ROFLMAO:

Adam haklı ft nin istediği tüm transferleri yaptı.
Adam daha ne yapsın ?

Haklı ayrıca şampiyonluk yolunda falanda değiliz takım berbat bu oyunla şampiyonluk olmaz işlerine gelmedi mi de yönetim istifa diyecekler
taraftarlar a*tal değil artık herkes farkında çoğu şeyin dediklerinde de haklı video linki var mı?

Benim düşüncem (Beşiktaşlı olarak) böyle açıklama yapamazsın , ben fatih hocanın yerinde olsam maçlara da çıkartmam takımı başkanı istifaya zorlarım.
Konuşur, bir kulübün başkanının canına tak etmiş demek ki. Sonuna kadar da hakkı var konuşmasının, şampiyonluk gitti. FT'nin istediği her oyuncuyu aldı. Ligdeki en kaliteli kadroya sahibiz ama şaka gibi oyun planımız yok. Ne oynadığımız belli değil. Oyuncular koşmuyor, çok dağınık oynuyoruz.

Ben Galatasaraylıyım, Donk inan ne yaparsa yapsın umurumda değil Joker bir oyuncu, sene sonunda ilk 11 oyuncusu oluyor, sakatlık bilmem ne. ama uyarılması gerek
Ben Belhanda ne olursa olsun gönderilmesinine karşıydım zaten zorla bir düzen oturtuldu sen bu düzendeki adamı kovarsan, zaten tepki yersin.
He belhandanın yaptığı çok mu doğru yanlış ama kovulmasınıda yanlış buluyorum.
Fatih hocaya gelirsek, Mustafa cengizi kovduracak.

qwe.JPG

Olsun seneye toparlarlar.

Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz Bir çok konuda açıklama yapmış:

Futbolcusu Donk için : Donk'un s*ks partilerinden bıktık.
Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler.
Teknik Direktörü Fatih Terim İçin ise: bir ABD'ye gidiyor, bir Bodrum'a... Takım tam çalışamıyor.

Full hali tabikide bu değil ama gündeme bomba gibi düştü.
Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Kaynak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,867
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx
Geri