Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
O atamaz belki asist yapar.Mesut her türlü tehlike yaratacak bir futbolcu. Umarim atmaz
O atamaz belki asist yapar.Mesut her türlü tehlike yaratacak bir futbolcu. Umarim atmaz
KesinlikleBence Gustavo olsa 0-0 olurdu. Hakem iyi olsa 3-0 Galatasaray öndeydi.
Hocam hiç belli olmaz derbi buO atamaz belki asist yapar.
Mesut golcü bir oyuncu değil asist yapabilir tehlikeli.Hocam hiç belli olmaz derbi bu
Ya bu takımın tek jokeri var o da Gustavo olmayınca gördük işte. Papiss giriyor yani şunu diyorum önemli bir maç ve sakatlıklar bizi buldu. Gustavo, Pelkas ikisi de fark yaratacak kişilerdi. Neyse bu sene zaten Fener şampiyon olamaz Muslera geri döndü. Hatta bu sene 2017-2018'e dönecek.Bence Gustavo olsa 0-0 olurdu. Hakem iyi olsa 3-0 Galatasaray öndeydi.
8'de kapanır 18'deYa bu takımın tek jokeri var o da Gustavo olmayınca gördük işte. Papiss giriyor yani şunu diyorum önemli bir maç ve sakatlıklar bizi buldu. Gustavo, Pelkas ikisi de fark yaratacak kişilerdi. Neyse bu sene zaten Fener şampiyon olamaz Muslera geri döndü. Hatta bu sene 2017-2018'e dönecek.
Ağlama yapıyor sandım oradaBu belhanda var ya töbe töbeee.
Hocam gustavo galatsaraya karşı kadıköyde oynuyamıyorYa bu takımın tek jokeri var o da Gustavo olmayınca gördük işte. Papiss giriyor yani şunu diyorum önemli bir maç ve sakatlıklar bizi buldu. Gustavo, Pelkas ikisi de fark yaratacak kişilerdi. Neyse bu sene zaten Fener şampiyon olamaz Muslera geri döndü. Hatta bu sene 2017-2018'e dönecek.
Bir de inkar ediyor ya faul yaptığını hayvan gibi itiyor hakem de niye kart vermiyorsa.8'de kapanır 18'de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağlama yapıyor sandım orada
Sizin yönetim İrfan yerine Gustavo'ya yedek alsaydı iyiydi.Ya bu takımın tek jokeri var o da Gustavo olmayınca gördük işte. Papiss giriyor yani şunu diyorum önemli bir maç ve sakatlıklar bizi buldu. Gustavo, Pelkas ikisi de fark yaratacak kişilerdi. Neyse bu sene zaten Fener şampiyon olamaz Muslera geri döndü. Hatta bu sene 2017-2018'e dönecek.
1 1 mi olduOhhh alın size gol
attı mı gölüAlın size MEsut.