TahaCel
80+ Gold
Dahası
şuan kaç dk da maçGoogle çok geç sisteme sahip. Maç çoktan başladı. Google maç başladı deyince aradan 32 dakika geçmişti.
şuan kaç dk da maçGoogle çok geç sisteme sahip. Maç çoktan başladı. Google maç başladı deyince aradan 32 dakika geçmişti.
60.şuan kaç dk da maç
1-0 önde gsşuan kaç dk da maç
61şuan kaç dk da maç
bizim altkattaki gençler bir bağırdı goll diye adam bağırıyor gs gs cimbom bom bom diye ama nasıl bağırıyor ciğerleri söküldü benim boğazım açıdı o derece bağırdı noluyor dedim korktum yeminle ya böyle şeylere gerek varmıArkadaslar tamam 1-0 öndeyiz ama gerek yok böyle hareketlere.
Hayir yok.bizim altkattaki gençler bir bağırdı goll diye adam bağırıyor gs gs cimbom bom bom diye ama nasıl bağırıyor ciğerleri söküldü benim boğazım açıdı o derece bağırdı noluyor dedim korktum yeminle ya böyle şeylere gerek varmı
Bence Gustavo olsa 0-0 olurdu. Hakem iyi olsa 3-0 Galatasaray öndeydi.Bu takımı atın çöpe arkadaşım. Mesut şimdi mi oyuna girer. Erol bulut eskiden de sana karbonat diyordum yine diyorum karbonatsın erol karbonattt. Mert çöpünü şimdi çıkarmak aklına geldi.
Bende korkuyorum çok iyi transfer yapt fenerMesut her türlü tehlike yaratacak bir futbolcu. Umarim atmaz