Neler Yeni

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ BİTER

MAÇI KİM ALIR?

• Oy kullanan toplam üye
    45
  • Anket şu tarihte kapanacak: .

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
Derbilerde o kadar gol olmuyor, maç sürekli durduğu için ama bu sefer avrupanın en iyi 2. hakemini getirmişler, eğer maç durmazsa belki 2.5 üst olur. benim tahminim ilk yarı GS 1-0 ikinci yarı fenerbahçe 1-1 yapar son dakikalarda 1-2 fenerbahçe kazanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yabancı hakem atandı dünyanın en iyi hakemlerinden birisi bu maç öyle hakem muhabbeti yapılmayacak.
Hakemin Acun'un tanıdığıymış aynı masadan yemek yemişler foto var

• Hahaha
Reaksiyonlar: bwNN

The Semih

80+ Gold
Hakemin Acun'un tanıdığıymış aynı masadan yemek yemişler foto var
Normal çünkü hakemi fenerbahçe getirtti, adamı yemeğe çıkarmaları onu ikna etmek içindir adama yüklü para verildi sonuçta.

1905

80+ Silver
ağır fanatiğim de hiç ümit vadeden bi oyun yok son zamanlarda. berabere veya fener alır gibi geliyor. fener alırsa okan gider yine win to win...

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
hocam Galatasaraylıyım ama abarttınız sanki
Abartmıyorum Galatasarayin en önemli rakibi her zaman fenerbahçe olmuştur ve okan buruk gibi Galatasarayli hırslı bir adam bu maçı kaybederse kovulacagini biliyor elinden geleni yapacak. Osimhen de çok suskun bir patlama yapacak o maç fenerbahçe maci olma ihtimali yüksek. Sallai ise son 2 maçtaki performansından gol atar diyorum. Yani her halükarda gs 3 atacak. Taliscanin golü ise mecburiyetten olacak çünkü fbnin yediği goller taliscanin hataları yüzünden olacaktır. Böyle bir maçta şımarık bir oyuncu maci verir

berabere kalır bence
bi kupon yapasım varda haram işte, bi RAM ile SSD alamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,317
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom