Besim Tibuk
80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ali Yiğit Buruk, Nicolo Zaniolo’yu takip etmeye başladı.
++ Torreira da etti
H.o.
Son düzenleme:
Çocuk FIFA oynuyor. Hayırlı olsun diyemeyiz şu an bence ama maçtan sonra da şov yapabilirler bilemiyorum.Mesaj otomatik birleştirildi:
Ali Yiğit Buruk, Nicolo Zaniolo’yu takip etmeye başladı.
Alıntıyı görüntüle
++ Torreira da etti
H.o.
Çocuk fifadan adam ayarlıyor, scoutluk yapıyor. Valla büyük adamÇocuk FIFA oynuyor. Hayırlı olsun diyemeyiz şu an bence ama maçtan sonra da şov yapabilirler bilemiyorum.
Mertens'i de FIFA'dan ayarlamıştıÇocuk fifadan adam ayarlıyor, scoutluk yapıyor. Valla büyük adam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galatasaray, Zaniolo için yeni bir teklif yaptı.
• Kiralama+Satın Alma Opsiyonu
Mertens'i de FIFA'dan ayarlamıştı
15 milyon'a falan opsiyon koydurabilirlerse o zaman çok iyi olur işte. Bu adamın piyasası var ve 23 yaşında her türlü elden çıkarırsın. Özellikle seneye CL gidersek orada kendini daha fazla öne çıkarma şansı olur. Umarım Erden abim çözer bu işi.
Gördüm. Oliviera ikna etmiş. İş %90 seviyelerinde.Zaniolo az önce Torreira'yı geri takip yaptı.
@Besim Tibuk
Zaniolo gelirse onu oynatacağız, Okan'ın kalede olması daha iyi olur yerli sıkıntısından dolayı. Umarım Muslera'nın ciddi bir şeyi yoktur.Buraya bir inaki pena ekleyelim cjfjfdj
Abi hayranım ya. Muslera iyileşsin ama Peña da gelsin. Tabii Okan da daha iyi olabilir Dubois'in sahada kalması adına Zaniolo gelirse. Gelmezse de Yunus arttırarak gidiyor.Buraya bir inaki pena ekleyelim cjfjfdj