King Of Arnor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 513
Beni bu saatten sonra anca Neymar keser
Çakal işte. Neyse hayırlısı olsun. Fener bir oyuncuya 10m veremez maalesef. O denli arkamız güçlü değil. Adamların arazisi var sıkıştıkları zaman 5 daire satarlae rahatlarlar8m verdik takımım 6 veriyor zaten dedi. 10 verirseniz düşünebilirim demiş sonra
Kardeşim Galatasaray'ın KAP sayfasına girdikten sonra son beş bildirime bakıyorsun ve her şey görünüyor. İrdelemeye gerek yok.Kardeşim attığın kaynakta kap falan yazmıyor. Kap yazan kaynağı atarsan başlık ve attığın şey uyumlu olur.
İyi ki oldu yoksa kale altaya ortasaha mert hakana kalacaktı, tepkiyle akıllanırlar diye umuyorumMessi gelse kesmez içimde kalıcak bu zaha , büyük çalım oldu bu sezon bitti benim için
Twitter kullanmadığım için çoğu şey kısıtlanıyor, profile girememek gibi.Kardeşim Galatasaray'ın KAP sayfasına girdikten sonra son beş bildirime bakıyorsun ve her şey görünüyor. İrdelemeye gerek yok.
takımda kalıcakmış sanırım öyle diyorlarKadro gayet iyi fakat Nelsson gidici gibi gözüküyor onun yerine kimi alırlar şu an bir fikrim yok
Oyuncunun gitme fikri var fakat eğer yönetim ikna edebilirse kalabilirtakımda kalıcakmış sanırım öyle diyorlar
Icardi'nin net tarihi haftaya belli olacağı söyleniyor o transfer haftalar önce bitirilmişti zaten eşinin sağlık problemleri sebebiyle bir süre askıya alındı Erden Timur tüm olanakları seferber ediyor kendisi için o da yakındırBu kadar para vermemiz İcardi gelmeyecek mi korkusunu doğurdu nedense
olmazsa güzel oyuncu alır erden timurOyuncunun gitme fikri var fakat eğer yönetim ikna edebilirse kalabilir