Neler Yeni

Galatasaray Wilfried Zaha Transferi'nin Detaylarını Açıkladı 🔥🔥🔥

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Şampiyonlar liginde ilk kez oynayacağım demiş ancak gs camiası neden gruplara kalmaya garanti gözüyle bakıyor anlamadım bu iş bu kadar çantada keklik bakmaya gelmez gs favori olabilir ama geçmesi gereken 3 tur var
Bu turu geçmemiz halinde önümüzde 2 tur kalıyor ve play off'tan önce ki muhtemel rakibimiz ludogorets bu tür takımları yenemiyorsak zaten katılmayalım. Kadro kalitemiz yerinde o zamana kadar İcardi'de yetişirse rahat katılırız UCL'ye.

ahmetbirs

80+ Bronze
kayıkçı kavgası mode on

r4NG3r

80+ Silver
Bu turu geçmemiz halinde önümüzde 2 tur kalıyor ve play off'tan önce ki muhtemel rakibimiz ludogorets bu tür takımları yenemiyorsak zaten katılmayalım. Kadro kalitemiz yerinde o zamana kadar İcardi'de yetişirse rahat katılırız UCL'ye.
Favori diyorum zaten ama bu kadar garanti gözüyle bakmamak lazım play off'ta gelebilecek molde antwerp aek sparta prag bunlar boş takım değil

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Favori diyorum zaten ama bu kadar garanti gözüyle bakmamak lazım play off'ta gelebilecek molde antwerp aek sparta prag bunlar boş takım değil
Bizde boş takım değil hocam :peepokalp:

Grande Terim

80+ Silver
Kanka artık zor. Play-Off larda bile zorlu rakipler çıkıyor. Salzburg olsun Leipzig UCL için mütevazi takımalr bile bizim takımları yiyor
yko mesela zalgiris maçını kazanırsak adını hatırlamadığım bir takım ile eşleşeceğiz diye biliyorum ve kura şansı tutarsa çeyrek final olabilir

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

José Mourinho

80+ Silver
yko mesela zalgiris maçını kazanırsak adını hatırlamadığım bir takım ile eşleşeceğiz diye biliyorum ve kura şansı tutarsa çeyrek final olabilir
Avrupaya giden her takımızı desteklerim fakat şu anki modern futbola göre çok zor. Bide + olarak 3 ön eleme oynayıp şl gruplarına kaldığımız son yılı 2004/2005 Fenerbahçe bunu becermişti. 19 yıldır geçememişiz sen düşün.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Gerçekten GS'nin vizyonu transferinde büyük rol oynamış. Faydalı olur mu, yatar mı bilemem ancak iyi oyuncu olduğu kesin. Geçmişi çok hatırlamıyorum ama büyük transfer çalımı. Umarım GS Avrupa'da iyi işler başarır da bir heyecan gelir.

Grande Terim

80+ Silver
Avrupaya giden her takımızı desteklerim fakat şu anki modern futbola göre çok zor. Bide + olarak 3 ön eleme oynayıp şl gruplarına kaldığımız son yılı 2004/2005 Fenerbahçe bunu becermişti. 19 yıldır geçememişiz sen düşün.
yok bak şuan gs nin kadrosu tam cl kadrosu clde başarılı olur hatta avrupa uefa da yarı final görme imkanımız var

Top Bottom