Bende kabul ediyorum. Son 5 senede hiç bir şey yapamadık zatenSen ne zaman gördün be adam. 14 senedir ucl yüzü görmüyorsunuz. Hadi bizim son girişlerimizde pek bi başarımız yok sizin girişinizde yok.
valla bende zeka var ama sende yok maalesef bu ücrete inananda zeka yoktur.HOCAM SENİN ZEKA SEVİYESİ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdiden çok fena heyecanlandırdııı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdiden çok fena heyecanlandırdıı
5 senede değil. 15 senedir bir şey yapamıyonuz.Bende kabul ediyorum. Son 5 senede hiç bir şey yapamadık zaten
tişört te çıkmış hemen almam lazımSözleşme: 3 yıl
İmza parası: 2.330.000 euro
Maaş: 4.350.000 euro
Fenerbahçe'nin 6 milyon euro imza parası , 5 , 6 milyon euro maaş teklif ettiği iddiaları da vardı ve hatta yanlış hatırlamıyorsam Crystal Palace'de 8 milyon euro maaş teklif etmişti(Kulüp tarihi'nin en yüksek maaş teklifi)
Burada Galatasaray'ın büyüklüğü çok açık şekilde ortaya çıkıyor hem kadro planlaması hem Avrupa'da olan hedefi para'nın önüne geçmiş Zaha gibi bir futbolcu için...
Wilfried Zaha: "Gelmeden önce Drogba ve Van Aanholt gibi birçok arkadaşımla konuştum. Drogba, buraya gelip görmemi söyledi."
Wilfried Zaha: "Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynama fırsatı bulacağım. Elimden geldiğince katkı vereceğim."
Wilfried Zaha: "Biz en iyisiyiz."
siteye girebilirsen alırsıntişört te çıkmış hemen almam lazım
dedi bütün oyuncuları askerde olan kieve yenilen fenerli yada avrupada 1 puan alamayıp elenen bjk li yada ne boksanDedi her sene ucl e gidip bir bok beceremeden geri dönen galatasaraylı
Hücum hattının her bölgesinde oynayabiliyor ama Son yıllarda sol kanatta çok daha verimli oynuyor , Kerem sağ kanata geçicek veya 10 numara da oynayacak Kerem buna alışabilir mi bilmiyorum veya Zaniolo 10 numara da ya da sağ kanatta oynayacak. Okan hoca'nın aklında illa ki planlar vardır. Uygulayınca görürüz.Sağ kanatta oynayabiliyor mu? Eğer sol kanat oynayacaksa kerem 10 numaraya geçer.Eğer kerem 10 numara oynarsa veriminin düşüceğini düşünüyorum.
giremiyom icardi tişört te 7 saat sonra almıştımsiteye girebilirsen alırsın