Grande Terim
80+ Silver
Bende giriliyorgiremiyom icardi tişört te 7 saat sonra almıştım
Bende giriliyorgiremiyom icardi tişört te 7 saat sonra almıştım
Sen bu açıklanan rakamların doğru olduğunu mu düşünüyosun?Sözleşme: 3 yıl
İmza parası: 2.330.000 euro
Maaş: 4.350.000 euro
Fenerbahçe'nin 6 milyon euro imza parası , 5 , 6 milyon euro maaş teklif ettiği iddiaları da vardı ve hatta yanlış hatırlamıyorsam Crystal Palace'de 8 milyon euro maaş teklif etmişti(Kulüp tarihi'nin en yüksek maaş teklifi)
Burada Galatasaray'ın büyüklüğü çok açık şekilde ortaya çıkıyor hem kadro planlaması hem Avrupa'da olan hedefi para'nın önüne geçmiş Zaha gibi bir futbolcu için...
Wilfried Zaha: "Gelmeden önce Drogba ve Van Aanholt gibi birçok arkadaşımla konuştum. Drogba, buraya gelip görmemi söyledi."
Wilfried Zaha: "Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynama fırsatı bulacağım. Elimden geldiğince katkı vereceğim."
Wilfried Zaha: "Biz en iyisiyiz."
girsende ödeme de sorun çıkıyorBende giriliyor
yalandır kesin uefa yıda kandırdık zaten en doğrusunu cücüksporlular bilir zatenSen bu açıklanan rakamların doğru olduğunu mu düşünüyosun?
Evet alınmıyor yarın stokta kalırsa alırım artıkgirsende ödeme de sorun çıkıyor
İcardi'yi 750bin euro ya kiraladık diyen adama mı inanacaksın PSG 750bin euro yu napsın kanka kadro dışı bıraksa daha iyi uğraşmaya değmez çocukca konuşmayı bırakın.girsende ödeme de sorun çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalandır kesin uefa yıda kandırdık zaten en doğrusunu cücüksporlular bilir zaten
ben sabaha kadar denerimEvet alınmıyor yarın stokta kalırsa alırım artık
Peki geçen toplantıda (Angelino'nun geldiği zaman) 100m borcumuz var dediklerinde önceden ödenmemişti? Hatta aralarında konuşma yaparken angelino için gs tv'de konuşmacının sesi kısıldığı için kızmıştı. Kafaya takmayarak da olmaz. Bir uefa cezasına da bakar.@BaranHüseyin Teker teker cevaplayacağım hocam
1- Oyunculara yüksek maaş vermemizin bir önemi yok Dursun Başkan çoğunun maaşını sponsorların karşılanacağını açıkladı ve bedelsiz aldığın bir oyuncuya 4.3 milyon maaş verip 2.3 milyon imza parası vermek koymaz çünkü adamı beleşe aldın!
2- Türk oyuncu için yeni kural geldi mesela Kerem Demirbay geçen sene türk statüsünde oynayamazken bu sene türk statüsünde oynayabiliyor fakat sakatlandı büyük ihtimal Galatasaray Salih Özcan veye türk statüsünde oynayabilecek bir orta saha oyuncusuna yönelecek.
3- Angelino'ya 1.5 milyon euro kiralama bedeli ödedik 6 milyon euro da satın alma maddesi var böyle bir bek için beleş fiyat. Bakambu'yu sadece 700 bin euro bonservis bedeli ödeyerek aldık. Zaha zaten bedelsiz geldi. Sadece İcardi'ye bonservis bedeli ödeyeceğiz.
4- Ön eleme turlarını geçip Gruplara kalırsak 25 milyon ayak bastı parası alacağız + Olarak sponsorluklardan gelecek çok güzel paralar var o yüzden kafana takma fazla
4 büyüklerin hepsinin borcu böyle..İcardi'yi 750bin euro ya kiraladık diyen adama mı inanacaksın PSG 750bin euro yu napsın kanka kadro dışı bıraksa daha iyi uğraşmaya değmez çocukca konuşmayı bırakın.
Bu bonservislere sadece çocuklar inanır sana o kadar söylüyorum.Sözleşme: 3 yıl
İmza parası: 2.330.000 euro
Maaş: 4.350.000 euro
Fenerbahçe'nin 6 milyon euro imza parası , 5 , 6 milyon euro maaş teklif ettiği iddiaları da vardı ve hatta yanlış hatırlamıyorsam Crystal Palace'de 8 milyon euro maaş teklif etmişti(Kulüp tarihi'nin en yüksek maaş teklifi)
Burada Galatasaray'ın büyüklüğü çok açık şekilde ortaya çıkıyor hem kadro planlaması hem Avrupa'da olan hedefi para'nın önüne geçmiş Zaha gibi bir futbolcu için...
Wilfried Zaha: "Gelmeden önce Drogba ve Van Aanholt gibi birçok arkadaşımla konuştum. Drogba, buraya gelip görmemi söyledi."
Wilfried Zaha: "Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynama fırsatı bulacağım. Elimden geldiğince katkı vereceğim."
Wilfried Zaha: "Biz en iyisiyiz."
Kronik sakat kakao işçisi yatmaya gelmiş geçen sezon 16 maç kaçırmış bu sezon kamp görmediği için 20 maç kaçırır. Maaşı da yüksek (Galasaraylıyım)
alamayınca niye ağlıyorsunuz ki bu kadarBu bonservislere sadece çocuklar inanır sana o kadar söylüyorum.
Yok efendim 4 milyonmuş , sponsor ödemiş cart curt...
Bu galatasarayın oyuncu da sattığı falan yok
Şampiyonluk primi 3M€
Hadi diyelim bonservis doğru , bu galatasaray parayı nereden buluyor? Yok efendim büyüklük falan ne oluyor , sonuçta adam parasına bakar. şampiyonlar liginde final oynayacağını düşünüyor yazık biri şunu uyandırsın.