Neler Yeni

Galatasaray Wilfried Zaha Transferi'nin Detaylarını Açıkladı 🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kutay Orhan
alamayınca niye ağlıyorsunuz ki bu kadar :D :ROFLMAO:
ağlamak? bu galatasaray taraftarı niye böyle hâla anlamıyorum.
Bak güzel kardeşim , galatasarayın bırak oyuncuyu , g*t*ne don alacak parası yok niye anlamak istemiyorsun?
zaha gitsin umrumda değil. ben bunun bonservisindeyim. geçen sene zaniolo ya milan 30M€ teklif etti fakat zaniolo “sözde” 15M€ veren , rezil rüsva bir ligdeki kulübe niye gelsin ki? emin ol bu transferlerin altında çok büyük şerefsizlikler dönüyor. bu adamlar alınırken cebine maaşının en az 3 katı para giriyor.
bana dersin ki;
icardi 750k kiralı-
hadi lan oradan der geçerim , muhatap bile olmam. Anlamadığın belli!

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Bak güzel kardeşim , galatasarayın bırak oyuncuyu , g*t*ne don alacak parası yok niye anlamak istemiyorsun?
zaha gitsin umrumda değil. ben bunun bonservisindeyim. geçen sene zaniolo ya milan 30M€ teklif etti fakat zaniolo “sözde” 15M€ veren , rezil rüsva bir ligdeki kulübe niye gelsin ki? emin ol bu transferlerin altında çok büyük şerefsizlikler dönüyor. bu adamlar alınırken cebine maaşının en az 3 katı para giriyor.
bana dersin ki;
icardi 750k kiralı-
Bunlara anlatmak zor usta masada lazio da vardı lazio cl ye gitmiyormu dahada fazla para teklif etmişler bunların açıkladıklarına göre neden gitmedi acaba anlamakta zorluk yaşıyorlar.

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
bana dersin ki;
icardi 750k kiralı-
ulan bakambuyu taksitlerle aldık angelino zaten kiralık , zaha bedelsiz geldi 2.3 milyon imza parası verdik sadece. Bu kısma bakarsan zaten bunların maliyetini Mostafa Mohammed'den gelen para ile karşılanıyor. Alacağı maaşlar yıla yayılıyor. Sponsorluk vs şampiyonlar liginde gruplara kalma derken kasaya paralar girecek. Sakin olun kardeşlerim :)

Dolar

80+ Silver
Beyler zaha kronik sakat oynamaz falan diyorlar doğru mu?

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
He knk öyle mi olmuş
Daily Maily'nin sitesine gir bak bakiyim kaç milyon yazmışlar
Screenshot_2023-07-25-17-42-03-71_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sözleşme: 3 yıl
İmza parası: 2.330.000 euro
Maaş: 4.350.000 euro

Fenerbahçe'nin 6 milyon euro imza parası , 5 , 6 milyon euro maaş teklif ettiği iddiaları da vardı ve hatta yanlış hatırlamıyorsam Crystal Palace'de 8 milyon euro maaş teklif etmişti(Kulüp tarihi'nin en yüksek maaş teklifi)

Burada Galatasaray'ın büyüklüğü çok açık şekilde ortaya çıkıyor hem kadro planlaması hem Avrupa'da olan hedefi para'nın önüne geçmiş Zaha gibi bir futbolcu için...

Wilfried Zaha: "Gelmeden önce Drogba ve Van Aanholt gibi birçok arkadaşımla konuştum. Drogba, buraya gelip görmemi söyledi."

Wilfried Zaha: "Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynama fırsatı bulacağım. Elimden geldiğince katkı vereceğim."

Wilfried Zaha: "Biz en iyisiyiz."

Neyse futbol haberlerine holiganlık ve babasının şirketi gibi savunnalar bittiğinde gene ilgimi kazanırım ve bu arada iyi sanırsam bilmiyorum fazla

şahin doğan

80+ Platinum

The Semih

80+ Gold
GS umarım 2013 yılındaki Real madrid maçı gibi heycan yaşatır şampiyonlar liginde, Barça maçı heycanlı değildi.

1690296855815.png

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
fenerden daha az verip aldınız aynen
AAA menajerinin banka hesabına bir yerlerden 10m $ gelmiş Allah Allah

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Favori diyorum zaten ama bu kadar garanti gözüyle bakmamak lazım play off'ta gelebilecek molde antwerp aek sparta prag bunlar boş takım değil
Ben şahsen gs nin kalacağını düşünüyorum en azından bu kadro ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok bak şuan gs nin kadrosu tam cl kadrosu clde başarılı olur hatta avrupa uefa da yarı final görme imkanımız var
Insallah diyelim

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
GS umarım 2013 yılındaki Real madrid maçı gibi heycan yaşatır şampiyonlar liginde, Barça maçı heycanlı değildi.

Alıntıyı görüntüle
bu kadroyla ancak bu kadar kanka keremin o atağı gol olsa asıl ben o zaman heyecanı görürdüm :) kötü bir kadroya rağmen avrupa liginde çok iyi savunma yapan takımımız vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,544
Üyeler
162,019
Son üye
Cann63
Top Bottom