- Reaksiyon skoru
- 8,479
Ağladığım falan yok. Gerçekleri söylüyorum. Hadi söyle siz en son ne zaman çeyrek final oynadınız. Hatta onu bunu geç en son ne zaman son 16 turu gördünüz.Az daha ağla şöyle oh oh.
Ağladığım falan yok. Gerçekleri söylüyorum. Hadi söyle siz en son ne zaman çeyrek final oynadınız. Hatta onu bunu geç en son ne zaman son 16 turu gördünüz.Az daha ağla şöyle oh oh.
hayatında kaç kere zalgiris diye takım duydun söylesene xdŞampiyonlar liginde ilk kez oynayacağım demiş ancak gs camiası neden gruplara kalmaya garanti gözüyle bakıyor anlamadım bu iş bu kadar çantada keklik bakmaya gelmez gs favori olabilir ama geçmesi gereken 3 tur var
çok abartmaya gerek yok kardeşimAvrupaya giden her takımızı desteklerim fakat şu anki modern futbola göre çok zor. Bide + olarak 3 ön eleme oynayıp şl gruplarına kaldığımız son yılı 2004/2005 Fenerbahçe bunu becermişti. 19 yıldır geçememişiz sen düşün.
zalgirisi geçince gruplara kalmıyorsun ?hayatında kaç kere zalgiris diye takım duydun söylesene xd
hocam o kadar da içerlenmeyin be 18. hafta Zaha kadıköy'de size de selam verirFiyat o kadar inandırıcı ki İran Riyali yazsanız ona bile inanırım. ZİYAAAA
Reklamını yaptırdığınız İngiliz gazeteleri 8M poundu gırgır şamata olsun diye yazdı demek ki.
ALLAHIMMM ÖLCEM SFHLDSFHLDNDFNLDFHSFH
Lan velet adam ol dikkat et sana kaymasınlar gs taraftarları senin gibi veletler kaynıyor işiniz gücünüz bizimle uğraşmak en büyük fetöcü sizsinizcl ye gidebilseydiniz görecektik sizi ne yapacaktınızama gidemiyorsunuz işte
Biz de muzlarla selamımızı vereceğiz kankam. Siz rahat olun. 6M pound CP verdi size gelmem için bana 10M Euro verin diyen paragözü güzel karşılayacağız.hocam o kadar da içerlenmeyin be 18. hafta Zaha kadıköy'de size de selam verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ALLAHIMMM ÖLCEM SFHLDSFHLDNDFNLDFHSFH
HOCAM SENİN ZEKA SEVİYESİMin 8 alacakBu maaşa felan inanan var mı ?
Sen ne zaman gördün be adam. 14 senedir ucl yüzü görmüyorsunuz. Hadi bizim son girişlerimizde pek bi başarımız yok sizin girişinizde yok.Ağladığım falan yok. Gerçekleri söylüyorum. Hadi söyle siz en son ne zaman çeyrek final oynadınız. Hatta onu bunu geç en son ne zaman son 16 turu gördünüz.