equinoxx
80+ Bronze
Klasik bir FANBOY, az gerçekçi düşünemeyen...jjjjkjhhkhkhhhjkhjkhkjhkhkjhhjkhkjhkhkhkjnjknjk
Klasik bir FANBOY, az gerçekçi düşünemeyen...jjjjkjhhkhkhhhjkhjkhkjhkhkjhhjkhkjhkhkhkjnjknjk
GüldürdüTFF başardı
Aynen, fenaKuşların kudurması hem de bu konuda...
Hocam onları takma geçen vitor onları 2. kez dolandırdıKuşların kudurması hem de bu konuda...
Evet, Fatih gibi. En azından kendim için farkında olup, eleştiriye açığım. Savunmuyorum...Hocam onları takma geçen vitor onları 2ç kez dolandırdı
Galatasaray, tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırdı.
Kısacası 4. Fatih Sultan Terim dönemi an itibarı ile bitti.
Ben şimdi bu futbolu satmayım da ney satayım?
Ban ne alaka?Güldürdü
Ban yedirmez herhalde gülüşüm?
Daha önce yazdığına gülücük atanlar banlamıştı ya ondan sordum.Ban ne alaka?
Savunduğumu kim söyledi bencede gitmesi lazımdı fatih mi bizi dolandırdı scjıscjıoc fenerbahçe daha olmpiakosu yenemezken lazio ve marslyayı yendi 11 sezonda 8 şampiyonluk kazandırdıEvet, Fatih gibi. En azından kendim için farkında olup, eleştiriye açığım. Savunmuyorum...
Galatasaray, uzun yıllar Guardiola'nın ekibinde yer alan Domenec Torrent ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı-kırmızılı yönetim, Torrent'in uçak biletini aldı.
• Domenec Torrent yüksek ihtimalle birinci adam olacak.
![]()
Domènec Torrent - Teknik Direktör profili
Diese ist die Profilseite des Trainers Domènec Torrent. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.www.transfermarkt.com.tr