Yazdıkların söylediklerime resmen hakaret olmuş teşekkür ederim.Böyle süslü yorumları beni sıkıyor, eski üye değil, foruma vakit ayırıp foruma yararlı olan üyeleri kayırmam gayet doğal eski yeni bu benim umrumda değil adam kayırma hatsafada falan filan bunlar gülünç yaklaşımlar değer veren değer görür.
Sırf uyduruyorsun kardeşim ben böyle şeylere saygı duymam, senin yorumun aynen şudur "eski üyeler", ben ise foruma yararlı insanları kayırırım diyorum sen önce ne konuştuğuna hakim ol.Yazdıkların söylediklerime resmen hakaret olmuş teşekkür ederim.
Herkes eşit olsun kimse kayırılmasın diyorum ama Yöneticimiz diyor ki evet kayırırım.
Bir de süslü cümlelerden sıkıldığından bahsediyorsun.
Ben burada olmaktan keyif aldığımdan ve herkesin eşit olmasından ve gruplaşma olmasının önüne geçilmesinden bahsediyorum.
Forumun daha da iyi yerlere gelmesi için eleştiri yapıyorum ve hakaret şeklinde bir ihtamım da olmamasına rağmen kibarca hadi ordan işine bak şeklinde cevap alıyorum.
Şimdi konuşmalarıma devam etsem süslü olacak o yüzden buradan yani senden almam gereken cevabı alarak ona göre hareket edicem bundan sonra.
Teşekkür ediyorum "Samimi" ilgi ve alakan için.
1.sayfadan direkt 5'e atladım. Konu fatih hocamdan nasıl sana dokundu abi?Konu ile alakasız yorum dayatanlar forumdan uzaklaştırılmıştır sevgiler
Yaraları var boşver konuyu kirletmeyelim.1.sayfadan direkt 5'e atladım. Konu fatih hocamdan nasıl sana dokundu abi?
İşte bende bundan bahsediyorum !Sırf uyduruyorsun kardeşim ben böyle şeylere saygı duymam, senin yorumun aynen şudur "eski üyeler", ben ise foruma yararlı insanları kayırırım diyorum sen önce ne konuştuğuna hakim ol.
İstersen forumun moderatörü ol forumun kuralları dışında hareket edersen anında banlanırsın. Bizim adam kayırmamız kişiye özel rütbe vermemiz hediye vermemizdir sen adam kayırmaktan ne anlıyorsan o sana kalsın burada etik dışı adam kayırma olmaz. Gruplaşma var, vardı tam 40 kişiyi banladım ve bu 40 kişi forumda aktif olan insanlar sen forumun hiti düşmesini göze alıp 40 kişiyi aynı gün banlayan bir yöneticiye bunu yazamazsın adama gülerler. Anlatıyorum anlamıyorsun yorumunu uzatırsanda konuyu kirlettiğin için forumdan uzaklaştıracağım.İşte bende bundan bahsediyorum !
Bak misal bir konu oluyor ve o senin foruma yararlı diye rozetlendirdiğin kişiler yardımcı olmadığı halde ben ya da benim gibi arkadaşlar araştırmalarını yaparak ya da biliyorsa ve emin ise cevaplayarak yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat forum öyle bir hale geldi ki ( başladığım günden bu güne kadar ki süreden bahsediyorum )kışkırtmalar,tahrikler,dalga geçmeler,gruplaşmalar ve bu bahsettiğim hareketleri karaktersiz insanlar yapar sen de iyi bilirsin.
Demem o ki ben de ilerleyen dönemler de eğer buraya yararım olduğumu düşunürsen ve benu rozetlendirirsen ve o zaman istediğimi istediğim şekilde tahrik edebilirim,istediğim ile dalga geçebilirim şeklinde mi devam edebileceğim ?
"Bizim adam kayırmamız kişiye özel rütbe vermemiz hediye vermemizdir sen adam kayırmaktan ne anlıyorsan o sana kalsın burada etik dışı adam kayırma olmaz"İstersen forumun moderatörü ol forumun kuralları dışında hareket edersen anında banlanırsın. Bizim adam kayırmamız kişiye özel rütbe vermemiz hediye vermemizdir sen adam kayırmaktan ne anlıyorsan o sana kalsın burada etik dışı adam kayırma olmaz. Gruplaşma var, vardı tam 40 kişiyi banladım ve bu 40 kişi forumda aktif olan insanlar sen forumun hiti düşmesini göze alıp 40 kişiyi aynı gün banlayan bir yöneticiye bunu yazamazsın adama gölerler. Anlatıyorum anlamıyorsun yorumunu uzatırsanda konuyu kirlettiğin için forumdan uzaklaştıracağım.