Neler Yeni

Galatasaray'da Fatih Terim ile yollar ayrıldı!

Kadir_1987

80+ Silver
İstersen forumun moderatörü ol forumun kuralları dışında hareket edersen anında banlanırsın. Bizim adam kayırmamız kişiye özel rütbe vermemiz hediye vermemizdir sen adam kayırmaktan ne anlıyorsan o sana kalsın burada etik dışı adam kayırma olmaz. Gruplaşma var, vardı tam 40 kişiyi banladım ve bu 40 kişi forumda aktif olan insanlar sen forumun hiti düşmesini göze alıp 40 kişiyi aynı gün banlayan bir yöneticiye bunu yazamazsın adama gülerler. Anlatıyorum anlamıyorsun yorumunu uzatırsanda konuyu kirlettiğin için forumdan uzaklaştıracağım.
Seni seviyorum fakat doğrular konuşulduğun da herkes ve her yönetim gibi izin vermiyorsun ama canın sağolsun ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Bizim adam kayırmamız kişiye özel rütbe vermemiz hediye vermemizdir sen adam kayırmaktan ne anlıyorsan o sana kalsın burada etik dışı adam kayırma olmaz"
Buna Adam Kayırma denmesi bence doğru Olamaz "Emeğe Karşılık Ödüllendirme" denmeli.
Adam Kayırma Etik Olmıyan birsey Ödüllendirme ve Hediye etiktir.
Maalesef adam kayırdığını kendi ağzı ile söylüyor ama sonra da kabul etmiyor.
Ne yazık ki ne yazik ki ne yazık ki.
Her yer de olduğu gibi burada da var kaykay.

Adam kayırmak ne alaka diyor fakat öncesindeki konuşması bu şekilde.

Screenshot_20220110-161008_Samsung Internet.jpg

Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Seni seviyorum fakat doğrular konuşulduğun da herkes ve her yönetim gibi izin vermiyorsun ama canın sağolsun ;)
Beni sevme kardeşim sevmek zorunda değilsin sizin huzurunuz için forumun hitinin düşmesini göze alarak gruplaşan 40 kişiyi banlamışım halen bana adam kayırmak dersen kusura bakmada sus derim. Ben bir gecede forumun en eski en aktif 40 üyesini banlıyorum sen bana adam kayırmak diyorsun aynen, ve ben bunu bir insana tane tane açıklıyorum sen halennnnn "doğrular konuşulduğun izin vermiyorsunuz" diyorsun ya kardeşim bırak doğruyu konuştukların yalandan ibaret ne yapayım kalbini mi kırayım işte diyorum ki madem bilmiyorsun konuya hakim değilsin sus işte.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe

Maalesef adam kayırdığını kendi ağzı ile söylüyor ama sonra da kabul etmiyor.
Ne yazık ki ne yazik ki ne yazık ki.
Her yer de olduğu gibi burada da var kaykay.
Adam Kayırmayı Düsündüğün anlamıyla söylemiyor sanırsam, Dediğim anlamını kastediyor gibi.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
"Bizim adam kayırmamız kişiye özel rütbe vermemiz hediye vermemizdir sen adam kayırmaktan ne anlıyorsan o sana kalsın burada etik dışı adam kayırma olmaz"
Buna Adam Kayırma denmesi bence doğru Olamaz "Emeğe Karşılık Ödüllendirme" denmeli.
Adam Kayırma Etik Olmıyan birsey Ödüllendirme ve Hediye etiktir.
Ben forumda hiç kayırdığımız üyeler diye bir konu açtım mı? bu hitabı o arkadaşa karşı kullanıyorum kendisi adam kayırdığımızı düşünmesinden ötürü

konuyu da burada kapatalım anlayan anlar anlamayana da geçmiş olsun. keyifli forumlar

Kadir_1987

80+ Silver
Beni sevme kardeşim sevmek zorunda değilsin sizin huzurunuz için forumun hitinin düşmesini göze alarak gruplaşan 40 kişiyi banlamışım halen bana adam kayırmak dersen kusura bakmada sus derim. Ben bir gecede forumun en eski en aktif 40 üyesini banlıyorum sen bana adam kayırmak diyorsun aynen, ve ben bunu bir insana tane tane açıklıyorum sen halennnnn "doğrular konuşulduğun izin vermiyorsunuz" diyorsun ya kardeşim bırak doğruyu konuştukların yalandan ibaret ne yapayım kalbini mi kırayım işte diyorum ki madem bilmiyorsun konuya hakim değilsin sus işte.
Tamam Abdullah.

Kadir_1987

80+ Silver

Adam Kayırmayı Düsündüğün anlamıyla söylemiyor sanırsam, Dediğim anlamını kastediyor gibi.
Adam kayırmaktan bahsetmediğinin farkındayım.
Eski ve foruma yararı dokunan kişileri ne olursa olsun savunurum demesi normalmi demek istiyorum.
Misal ben diyelim ki 20 k mesajım ve gecemi gündüzume katıp foruma yararlı oluyorum fakat aynı an da millet ile çaktırmadan usulünce dalga geçiyorum,tahrik ediyorum ve ortalığı karıştırıp aradan sıyrılıyorum.
Bu normal mi demeye çalışıyorum fakat anlatamıyorum.

Besim Tibuk

80+ Gold
Adam bir gecede 40 üyeyi banladı.

Hepsi de aktif ve yararlı idi.
"Kayırma" kelimesi saçma oldu gibi.

Eski ve foruma yararı dokunan kişileri ne olursa olsun savunurum demesi normalmi demek istiyorum.
Elbet normal?

Plat adamı kaybederse forumda sorunlar nasıl/kim(ler) tarafından çözülecek?

Adam kayırmak derken mekan onun istediğini yapsın demiş mi?
1 yıldır üye mi?
Ver rozeti.
20000 mesajı mı var?
Ver rozeti.
Bu pozitif olarak kayırma işte.
Yararlı konu mu açtı?
Ver rütbeyi.

Kayırma budur.

Kadir_1987

80+ Silver

Elbet normal?

O zaman plat olduğum da ya da sen olduğun da forum da istediğin pisliği yapabileceksin anlamına mı geliyor ?

Besim Tibuk

80+ Gold

Kadir_1987

80+ Silver

Elbet normal?

Adam kayırmak derken mekan onun istediğini yapsın demiş mi?
1 yıldır üye mi?
Ver rozeti.
20000 mesajı mı var?
Ver rozeti.
Bu pozitif olarak kayırma işte.
Yararlı konu mu açtı?
Ver rütbeyi.

Kayırma budur.
Dostum beni yanlis anliyorsunuz hem de hepiniz.
Bak adamlar beni tahrik ediyor ya da bir baskasini.
Dalga geciyor,alay ediyor onemli ve ciddi konularin altina sacma sapan yazilar yazip kahkaha emojisi atiyor ve raporluyorum sallayan olmuyor.
Ama ben birine 3-4 tane ve konuya dahil olarak emoji atiyorum ya da terbiyesizliginden bahsediyorum çaaat diye uyarı alıyorum.
Bunun normali bu ise herkese adil olunmalı demek istiyorum.
Yani rütbesi ne olursa olsun demek istiyorum beni anlıyormusun ?

Besim Tibuk

80+ Gold
Dostum beni yanlis anliyorsunuz hem de hepiniz.
Bak adamlar beni tahrik ediyor ya da bir baskasini.
Dalga geciyor,alay ediyor onemli ve ciddi konularin altina sacma sapab yazilar yazip kahkaha emojisi atiyor ve raporluyorum sallayan olmuyor.
Ama ben birine 3-4 tane ve konuya dahil olarak emoji atiyorum ya da terbiyesizliginden bahsediyorum çaaat diye uyarı alıyorum.
Bunun normali bu ise herkes adil olunmalı demek istiyorum.
Yani rütbesi ne olursa olsu demek istiyorum beni anlıyormusun ?
Anlıyorum ama onu söylemiyorum.

"Kayırma" dediği şey istediğini yapması değil.
Onlara rozet, ödül, ayrıcalık vermek.
Bu rekabeti arttırır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,467
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom