Neler Yeni

Galatasarayın avrupa grup rakipleri belli oldu

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Gs yönetim kadrosu tamamen değişmeli bence, herifler Gomis e 1 milyon daha fazla vermeyecez diye 30 milyondan fazla para harcadilar.
Şimdi gomis ve 17-18-19 kadrosu olsa 1. bile çıkardı suradan
Hocam o yönetim değişti zaten ?
Ayrıca adama o zaman yaşı olmasına rağmen iyi bonservis bedeli vermişlerdi(Pişman olduk orası ayrı)
FFP olayları ve transferi geç zamana bıraktıkları için Diagne gibi bir adama da 13m verdiler.
İlk zaman ki performansını beğenmesem de şimdi gerçekten iyi oynuyor ve çabalıyor Diagne.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Üst yönetimden değil transfer yapanlardan bahsediyorum
Onlardan bazıları gitti örneğin Abdürrahim Albayrak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca adama o zaman yaşı olmasına rağmen iyi bonservis bedeli vermişlerdi(Pişman olduk orası ayrı)
FFP olayları ve transferi geç zamana bıraktıkları için Diagne gibi bir adama da 13m verdiler.
İlk zaman ki performansını beğenmesem de şimdi gerçekten iyi oynuyor ve çabalıyor Diagne.

InkedEMvZDHSW4AAXbhe_LI.jpg

Ve halk kahramanı(!)
0x0-son-dakika-galatasaray-haberleri-diagneden-asi-paylasimi-herkese-oneriyorum-1629547740849.jpg

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
İstek yok. 3 kuruşa real madridin kocası olan ebue sacha boeyden,snijderden cicaldu denen herif. Drogba yerine sakat falcao ve prime muslera ile şimdiki muslera..

Fatih terimde eski hırs yok ve muslera gerçekten rezalet ötesi şu anda. Burak elmas düzeltmek istiyor ama taraftar fatih terime tapıyor resmen. Gs li arkadaşlara şu u söylüyorum
Fatih terim erdoğandan yaşlı adam bitti artık bitti
Galatasarayı açilen Altay Uğurcan gibi hem genç hem de iyi bir kaleciye ihtiyacı var olmuyor yani sen ne kadar muslera ya güvenirsen güven olmuyor

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ölüm grubuna düşmüşüz 😁

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Fenerbahçe'nin daha zor hocamlar.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
İstek yok. 3 kuruşa real madridin kocası olan ebue sacha boeyden,snijderden cicaldu denen herif. Drogba yerine sakat falcao ve prime muslera ile şimdiki muslera..

Fatih terimde eski hırs yok ve muslera gerçekten rezalet ötesi şu anda. Burak elmas düzeltmek istiyor ama taraftar fatih terime tapıyor resmen. Gs li arkadaşlara şu u söylüyorum
Fatih terim erdoğandan yaşlı adam bitti artık bitti
Yaş ile td'liğin ne alakası var ?
Yaşlı olmasına rağmen hala iyi Td'lik yapan bir sürü hoca var piyasada.
Ayrıca dünkü oyun ciddi anlamda istekli ve iyiydi,uzun zaman sonra böyle bir Galatasaray izledim.
Kıyasladığın futbolcular da saçma.
Boey şuana kadar harika top oynuyor,Cicaldau ligte güzel oynadı ve bunlarda ilerisi için bizde Sneijder,Eboue etkisi yaratabilecek isimler.
Ayrıca o zaman Ünal Aysal'ın getirdiği çilekler yüzünden ilerde bize patlıcan olarak geri döndü,daha yeni yeni toparlandı açıdan takım.
Mustafa Cengiz her ne kadar transfer konusunda pek başarılı olmasa da mali açıdan çok iyi işler yapıp bıraktı takımı.

BIGGZ

80+ Bronze
Üstte de belirttim, transfer yapanlar ve td değişmeli
Gomis gibi bir pırlanta varken diagne nin transferi nasıl bir mantıksızlık
3 5 maç anca oynayan diğer transferlere ne demeli?
Şimdi de 5 milyona bi adamı almışlar, o da ceviremezse büyük iflas edecek takım
Takımın başındaki zat ilk yıl güzel transferler yaptı ve her zamanki gibi berbat moduna geri döndü

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Üstte de belirttim, transfer yapanlar ve td değişmeli
Gomis gibi bir pırlanta varken diagne nin transferi nasıl bir mantıksızlık
3 5 maç anca oynayan diğer transferlere ne demeli?
Şimdi de 5 milyona bi adamı almışlar, o da ceviremezse büyük iflas edecek takım
Takımın başındaki zat ilk yıl güzel transferler yaptı ve her zamanki gibi berbat moduna geri döndü
Transferi yönetim yapıyor zaten.
Hoca rapor verir,yönetim değerlendirir ve uygunsa transfer yapılır.
Diagne olayını anlattım zaten.
5 milyona aldıkları hangi adamdan bahsediyorsun?
Şu an ki transferlerimizin bir kaç tanesi hariç genç ve iyi oyuncular,en azından eskisi gibi formu bitmiş yaşlı dünya yıldızlarına para saymıyoruz.
Genç,dinamik ve gelecek vaad eden bir takım kuruyoruz,aynı 96 yılında ki Galatasaray gibi.
İlk güzel yıllardaki transferler her ne kadar iyi olsa da,onlar yüzünden epey bir uğraştık.
Ünal Aysal dengesiz harcadığı için uzun bir süre Ffp kuralı ve UEFA ile uğraştık,transfer yapamamızın en büyük sebebi buydu zaten.
Ffp kuralının da ne kadar kısıtladığını biliyorsundur herhalde,eğer bilmiyorsan buradan bakabilirsin.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Galatasaray gibi bir takım için sıkıntılı bir grup olmuş, inşallah dünkü gibi oynayıp çıkarlar gruptan.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
yeni transferlerin eklenmesi ve milli ara sayesinde oyunu hızlı oturturuz. 2. olarak en kötü çıkarız gruptan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,824
Üyeler
165,734
Son üye
yekeles4
Top Bottom