validen sektörde bir numara olmuş ondan para kalmadıArkadaşlar derbi 5-0 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Anlamadığım bir şey var bu galatasarayın hakeme parası mı yetmedi neden bu kadar küçükler?
aga koyu bjkliyim de ne dion ?Arkadaşlar derbi 5-0 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Anlamadığım bir şey var bu galatasarayın hakeme parası mı yetmedi neden bu kadar küçükler?
Niye destekliyor muşum sen hiç bir Everton taraftarının Liverpool'u UCL'de desteklediğini gördün mü ya da bir Man City taraftarının Arsenal'i UCL'de desteklediğini gördün mü? Kısaca boş yapmaiki tarafada hak vermiyorum fakat şu yaptığın şey eziklik. avrupa maçlarında ülkenin takımını desteklemiyorsan futbolumuzun gelişmemesinin asıl sebebi budur.
onların ligi ile bizim ligimizin puanı aynı mı ? futboldan anlamadığın çok belli bro.Niye destekliyor muşum sen hiç bir Everton taraftarının Liverpool'u UCL'de desteklediğini gördün mü ya da bir Man City taraftarının Arsenal'i UCL'de desteklediğini gördün mü? Kısaca boş yapma
Futboldan anlıyorum ama belli ki sen anlamıyorsun peki o zaman şöyle bir şey sorayım sen hiç bir Leverkusen'i tutan birinin Bayern Münih'i UCL'de desteklediğini gördün mü niye ezeli rakibim niye kendi kasasına 30-40 milyon euro koysun isterim zorunluymuşum da bilmem neymiş hadi ordan fark yediğimizde dalga geçin sonra da Avrupa'da destek hadi ordan.onların ligi ile bizim ligimizin puanı aynı mı ? futboldan anlamadığın çok belli bro.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsettiğin takımların ülkesi puan sıralamasında 1. fakat bizimki 9. bu yüzden desteklemek zorundasın. Desteklemezsende çok bişe kaybetmeyiz yani .d
Dogrusu:Cidden iyi kudurtmuşuz sizi yene yene
Bak söylediğim şeyi bir daha söylüyorum. Bahsettiğimiz ülkelerin puanları bu şekilde. Adamların ülke puanı derdi yok, desteklediklerine de eminim.Futboldan anlıyorum ama belli ki sen anlamıyorsun peki o zaman şöyle bir şey sorayım sen hiç bir Leverkusen'i tutan birinin Bayern Münih'i UCL'de desteklediğini gördün mü niye ezeli rakibim niye kendi kasasına 30-40 milyon euro koysun isterim zorunluymuşum da bilmem neymiş hadi ordan fark yediğimizde dalga geçin sonra da Avrupa'da destek hadi ordan.