3. veya 2. olacaz büyük ihtimalBayern Münih, Man United, Kopenhag, Galatasaray GG
2. olamazsınız 1.Bayern 2. MAN UNİTED olur.3. veya 2. olacaz büyük ihtimal
united çok kötü hocam şuan Newcastle şuan da daha iyi united dan2. olamazsınız 1.Bayern 2. MAN UNİTED olur.
Tamamda united'ı yenemezsiniz neyse izliyip göreceğiz benim tahminim şuunited çok kötü hocam şuan Newcastle şuan da daha iyi united dan
Mesaj otomatik birleştirildi:
gs ye ramos+Elit bir 8 numara çekildiği zaman unitedı evimizde yenme imkanımız var
Hocam top yuvarlaktır, Zaha felan kadroya girer muhtemelen, Geçene sene Barcelona çok formda olmasına rağmen GS Camp Nou dan 0-0 ayrıldı.Tamamda united'ı yenemezsiniz neyse izliyip göreceğiz benim tahminim şu
1. Bayern 2.MAN UNİTED 3. Galatsaray 4. Copenhagen
bayerni yenemezsin ama unitedı yenme imkanın varTamamda united'ı yenemezsiniz neyse izliyip göreceğiz benim tahminim şu
1. Bayern 2.MAN UNİTED 3. Galatsaray 4. Copenhagen
Hocam molde bile çok zorladı hemde kendi evinizde neyse bakalım neler olucak bu arada belirtiyim fenerli değilim.bayerni yenemezsin ama unitedı yenme imkanın var
Molda maçıyla değerlendirme GS yi o maçta tüm yorumcular, GS nin çok kötü oynadığını söylüyor.Hocam molde bile çok zorladı hemde kendi evinizde neyse bakalım neler olucak bu arada belirtiyim fenerli değilim.
Ama eskidendi o bide avrupa ligiydi hemde rakipiniz şuan barcelona değil.Hocam top yuvarlaktır, Zaha felan kadroya girer muhtemelen, Geçene sene Barcelona çok formda olmasına rağmen GS Camp Nou dan 0-0 ayrıldı.
Evet GS kötü oynadı o maçta.Molda maçıyla değerlendirme GS yi o maçta tüm yorumcular, GS nin çok kötü oynadığını söylüyor.
Molde çok iyi oynadı hocam orda fener olsa 1-2 gol yerdiHocam molde bile çok zorladı hemde kendi evinizde neyse bakalım neler olucak bu arada belirtiyim fenerli değilim.
Tamam ama united daha zor veya bayern onu demeye çalışıyorum bence 3. olacaksınız avrupa ligine düşeceksiniz gibi geliyor bana.Molde çok iyi oynadı hocam orda fener olsa 1-2 gol yerdi