Heisenberg12
80+
Dahası
1700 civarı gtx 1660 super var galax markası güvenilir mi sizce diğer markalar en az 100-200 lira daha pahalı
bende rx590 var ondan yükseltmeyi düşünüyorum kart cok ısınıyo ve yakıyorGalax guvenilir bir marka. Şimdiye kadar bir çok kişiye aldırdım, hepsi memnun. Kart ısınmıyor zaten için rahat olsun, en fazla 76 dereceyi filan görüyor.(76 guvenli, 80 üstü güvensiz)
diğer markalara bütçem yetmiyor maalesefGalax markasını ilk kez duyuyorum isterseniz diğer markalara yönelebilirsiniz.
aynen sıcaklık ve sesAralarında pek fark yok ancak sicakliksan kurtulmak için tercih edebilirsin, hem de 1660 Super daha az yakıyor ?
Isınmayan kartın fanları da az çalışır, ses konusunda da daha onde ?aynen sıcaklık ve ses
1700 civarı gtx 1660 super var galax markası güvenilir mi sizce diğer markalar en az 100-200 lira daha pahalı
tesekkur ederimIsınmayan kartın fanları da az çalışır, ses konusunda da daha onde ?
hayırlı olsun simdiden tesekkür ederimTabikide alabilirsin bende galax 1660 s alicam bence güvenilir ve yurt dışında tutulan bir marka