hocam eğer 0 dan bahsediyorsanız 5070 en düşük 27k oluyor gaming gecesigeçen sene 21.5k dan satmıştım 5070 25k iken şuan da alınabilir.
5070 in tek farkı yapay zeka hikayeli oyunlarda epey fark atıyorhocam eğer 0 dan bahsediyorsanız 5070 en düşük 27k oluyor gaming gecesi
araştırdığm kadarıyla 4070s internette 34k dan aşağı yok nedense, ve 5070 e yakın kalitesi var, bana da alınabilir gibi geliyor ama siz tecrübeli arkadaşlara sormak istedim
doğrudur hocam, ben aslında 16gb vram olan kart bakıyordum ama onlar da 4070 kadar güçlü değil, şimdilik 4070 super alıyım diyorum, eğer birkaç sene sonra ihtiyaç olursa 5080 5090 vs araştırırım, şimdilik bana fazlasıyla yetecektir5070 in tek farkı yapay zeka hikayeli oyunlarda epey fark atıyor
Aldıysanız hayırlı olsun güzel kartdoğrudur hocam, ben aslında 16gb vram olan kart bakıyordum ama onlar da 4070 kadar güçlü değil, şimdilik 4070 super alıyım diyorum, eğer birkaç sene sonra ihtiyaç olursa 5080 5090 vs araştırırım, şimdilik bana fazlasıyla yetecektir
teşekkür ederim hocam, furmark testi paylaştım bi kontrol edebilir misiniz? o sonuçlar bahsettiğim karta air, rica ettim ürün sahibindenAldıysanız hayırlı olsun güzel kart
Kotu değil ama fanlar hızlı çalışıyor ve hotstop sıcaklıkları bir tık var isterseniz bekleyin bır süre yada macun değişin kötü degilteşekkür ederim hocam, furmark testi paylaştım bi kontrol edebilir misiniz? o sonuçlar bahsettiğim karta air, rica ettim ürün sahibindenAlıntıyı görüntüle