Neler Yeni

Galaxy Note 8 den güçlü telefon önerisi

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
Galaxy Note 8'den geçilecek çoğu cihaz orta segment veya orta-üst. Samsung tarafında Galaxy A35 modeli alternatif. Phone 1 daha iyi olur.
iphone batar ya sorunlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone batar ya sorunlu
batarya*

Galaxy Note 8'den geçilecek çoğu cihaz orta segment veya orta-üst. Samsung tarafında Galaxy A35 modeli alternatif. Phone 1 daha iyi olur.
Evet maalesef öyle. fakat buda sürekli bir kasma donma olmaya başladı. normal 8 yıl oluyor artık güncellemede almıyor

Sıfır o fiyata ondan iyi bulamazsın bence bütçeni artırıp amiral gemisi almanı tavsiye ederim veya ikinci el fakat çok bulaşmanı tavsiye etmem
bütçemi arttırabilsem zaten note 20 ultra - s22 alırdım

O paralara Oppo, Redmi, Techno, infinix falan alabilirsin ancak
bazı samsunglar var, şahsen REDMİ dediğiniz telefon bin tl olsa almam.

MoonWalk

80+ Silver
Evet maalesef öyle. fakat buda sürekli bir kasma donma olmaya başladı. normal 8 yıl oluyor artık güncellemede almıyor
Biraz daha bütçe artırımıyla ve beklemeyle Honor 200 de alınabilir. Diğer Çinliler gibi değil, neticede Huawei'nin alt markası, az çok ilham alıyor üstünden. Daha iyi bir deneyim yaşanabilir. İndirim dönemlerinde 16-17k arası fiyatlarda satılıyor.

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
Biraz daha bütçe artırımıyla ve beklemeyle Honor 200 de alınabilir. Diğer Çinliler gibi değil, neticede Huawei'nin alt markası, az çok ilham alıyor üstünden. Daha iyi bir deneyim yaşanabilir. İndirim dönemlerinde 16-17k arası fiyatlarda satılıyor.
Evet ama bütçem belli. 15 i bile kolay kolay veremem. A35 alırım büyük ihtimal

veya tablet alacağım zaten. buna öneri telefon varmı ? çok güçlü olmayan ama günlük hayata yeterli ve hızlı olan bi telefon

MoonWalk

80+ Silver
veya tablet alacağım zaten. buna öneri telefon varmı ? çok güçlü olmayan ama günlük hayata yeterli ve hızlı olan bi telefon
Giriş seviyesinde Realme 10 var, ara sıra A101'de 7.5k fiyata satılıyor, bundan aşağısı da diğer Çinli veya Türk markalar. Galaxy A16 modeli de 8-8.3k civarında tekrar satılabilir, yakın tarihte satılmışlığı var.
Realme ve Honor, genel olarak temiz Çinlilerden.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Enes k
iphone batar ya sorunlu

batarya*

bütçemi arttırabilsem zaten note 20 ultra - s22 alırdım

bazı samsunglar var, şahsen REDMİ dediğiniz telefon bin tl olsa almam.
S20 note 20 seriside artık güncelleme almıyor. O bütçeye alıcağın en iyi cihaz ikinci el de s22. Sıfır olarak a35. S22 a35den 2 sene daha eski olmasına rağmen çok daha üstün bi cihaz

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
S20 note 20 seriside artık güncelleme almıyor. O bütçeye alıcağın en iyi cihaz ikinci el de s22. Sıfır olarak a35. S22 a35den 2 sene daha eski olmasına rağmen çok daha üstün bi cihaz
s20 ve note 20 nin güncelleme almaması hala güçlü olmadıklarını göstermiyor. popüler kültür kölesi gibi gidip günlük hayata kullanacağım 1-2şoyun oynamak için 20 30 bin vermek saçma. note 20 güncelleme almıyor diyorsun. 2025 te hala en üst grafiklerde pubg gibi bi oyunda en az 44 fps veriyor. ve bu az değil.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Enes k
s20 ve note 20 nin güncelleme almaması hala güçlü olmadıklarını göstermiyor. popüler kültür kölesi gibi gidip günlük hayata kullanacağım 1-2şoyun oynamak için 20 30 bin vermek saçma. note 20 güncelleme almıyor diyorsun. 2025 te hala en üst grafiklerde pubg gibi bi oyunda en az 44 fps veriyor. ve bu az değil.
Yahu kardeşim kimse sana note20 güçsüz demedi. Kimse sana 20 30binlik telefonda önermedi. Ki ben ömrü hayatında bi telefona 10binden fazla vermemiş biri olarak bende saçma buluyorum yüksek paralar vermeyi. Note 20 döneminin amiral gemisi ama netice de 5 yıllık bi telefon. Ben bunları göz önünde bulundurman için söyledim ve konu açmışsın bize danışmışsın bende sana vakıf olduğum konu olduğundan mantıklı seçenekler şunlar şunlar diyorum. Ha sen illede yok kardeşim ben note20yi beğendim illede onu alıcam diyosan kimse sana karışamaz istediğini al. Maalesef insanımız halen yardım isteyip tavsiye aldığında teşekkür etmesini bile öğrenemedi

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
Yahu kardeşim kimse sana note20 güçsüz demedi. Kimse sana 20 30binlik telefonda önermedi. Ki ben ömrü hayatında bi telefona 10binden fazla vermemiş biri olarak bende saçma buluyorum yüksek paralar vermeyi. Note 20 döneminin amiral gemisi ama netice de 5 yıllık bi telefon. Ben bunları göz önünde bulundurman için söyledim ve konu açmışsın bize danışmışsın bende sana vakıf olduğum konu olduğundan mantıklı seçenekler şunlar şunlar diyorum. Ha sen illede yok kardeşim ben note20yi beğendim illede onu alıcam diyosan kimse sana karışamaz istediğini al. Maalesef insanımız halen yardım isteyip tavsiye aldığında teşekkür etmesini bile öğrenemedi
onu demiyorum ama eğer bakarsan bütçemin belli olduğunu açıkca belirtmişim. birde tablet alcam, o yüzden daha kötü telefonlarda olabilir diye belirtmişim bundan önce. siz konuda sadece konu sahibi ve/veya kendi mesajınızı falanmı okuyorsunuz.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Enes k
onu demiyorum ama eğer bakarsan bütçemin belli olduğunu açıkca belirtmişim. birde tablet alcam, o yüzden daha kötü telefonlarda olabilir diye belirtmişim bundan önce. siz konuda sadece konu sahibi ve/veya kendi mesajınızı falanmı okuyorsunuz.
En fazla 15 demişsin. Bende 13-14bin liralık modeller önermişim. Sen nereyi okudun

SAGE

80+
2 ay önce ikinci el yurtiçi s22 almıştım 9,5a öneririm. Ben biraz fazla ucuza almıştım ama 13-14 bandına rahat temizleri bulunabilir. Garantili olsun diyosan 15e. Bataryası daha uzun gitsin diyosan biraz kaba bi telefon ama s23 fe de bakılabilir.

0 olarak nothing phone 1 veya samsung a35 öneririm
S22 nin şarjı nasıl. Normal kullanımda ısınma oluyor mu? Güzel paraya almışsın helal olsun :)

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Şuanda 2017 de çıkan amiral gemisi Galaxy note 8 kullanıyorum. Eskidi. Artık 8 yıl oldu kasmaya yavaş yavaş başlıyor.

Mümkünse 10 bin tl bandında, en fazla 15 (ama mümkünse 10 12 ) bin tl ye telefon öneriniz varmı
Samsung okursa iyi olur
Benimkinden güçlü olsun
Xiaomi olmaz (ASLA)
100üzerinden +15puan alan tek telefon bu 16kda bütçen 15k ise değiştirme bence

Top Bottom